Виждаме, че със законодателни промени държавата се опитва да се

...
Виждаме, че със законодателни промени държавата се опитва да се
Коментари Харесай

Виктор Николаев към депутатите: Не бъдете некадърни!

Виждаме, че със законодателни промени страната се пробва да се оправи уродите на пътя. Аз считам, че  да отнемеш колата на дрогиран или пийнал водач, е добра мярка, разяснява Виктор Николаев по отношение на първите отнети транспортни средства.

Той обаче прикани депутатите към нещо напълно съответно.

Не бъдете некадърни! Това е апелът ни към депутатите и към изпълнителната власт. Направете по този начин, че разпоредбите да работят и в действителност да глобяват отговорните, а не да пострадат невинии, разяснява той.

И даде за образец случаите, в които човек е взел хапче за главоболие, качва се в колата, стопира го полицията, а полевия тест регистрира позитивен резултат за опиати. В страната има едвам три лицензирани лаборатории, с които Министерство на вътрешните работи работи и не са единични случаите, в които пострадали водачи чакат месеци наред - 6-10 месеца, с цел да им излязат резултатите, които в част от случаите се оказват в действителност негативни. 

Тези с гонките по пътищата, не престават с гонките, но тях отнемането на кола не ги грози. И карат колите си на жълтите павета, и междинен пръст демонстрират и на останалите водачите, и на самата власт, приключи коментара си Николаев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР