Виждаме, че гражданите не получиха извинението на г-жа Комитова, така

...
Виждаме, че гражданите не получиха извинението на г-жа Комитова, така
Коментари Харесай

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Анонимните с нова атака срещу Комитова, няма да спрат

Виждаме, че жителите не получиха извинението на госпожа Комитова, тъй че офанзивите не престават! Това предизвестиха Анонимните/ Anonymous в нов имейл до медиите.

Припомняме, че хакерите дадоха обещание, че ще нападат и блокират уеб страницата на Министерство на районното развиване за час през уикенда поради изявление на Виолета Комитова и извършиха обещанието си. Точно в 20 часа в събота уеб сайтът беше срутен.

Анонимните се разгневиха поради изявлението: Кризата не засегна строителния отрасъл. Тези хора, които споделят, че нямат заплати, би трябвало да се показват кои са. Никой от нас не разбра кои компании стачкуват, какъв брой са тези компании и кои са. Откъде да знаем дали е правилно, че тези хора имат или нямат заплати. Не го одобрявам за чиста монета. Имахме два митинга – във вторник и в петък, виждаме едно огромно разделяне. Във вторник стачкуваха компании, които не са получавали задатъци от пътното строителство. В петък стачкуваха компании, които са получили задатъци в размер на 1,5 милиарда лв.. Има разделяне, което не сме произвели ние, а е завещание от предното ръководство.
свързани новини44838на 11.10.2021
В същото време към този момент втори ден не престават митингите на пътните строители.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР