Виждам те КАТ-Варна Фирмата изпълнител на новата свързваща пътна рампа от

...
Виждам те КАТ-Варна
Фирмата изпълнител на новата свързваща пътна рампа от
Коментари Харесай

Изчистиха калта, свлякла се около новата пътна рампа към АМ Хемус, предстои укрепване и озеленяване на ската

 Виждам те КАТ-Варна Фирмата реализатор на новата свързваща пътна рампа от бул. " Атанас Москов " към Автомагистрала " Хемус " е взела незабавни ограничения за разчистване и обезопасяване на сектора, в който се е болести проливните дъждове. Това заяви за Varna24.bg Николай Пашов, изпълнителен шеф на компания " Хидрострой ".

" От проливните дъждове нощес и през днешния ден се е свлякла земна маса зад подпорната стена, която е паднала на тротоара и една част на платното, което води към рампата. Калната маса е събрана, почистена, извозена и пътното платно ще бъде измито от калта и до половин час всичко ще е обикновено. Трябва да подчертаем, че на обекта е завършила единствено пътната част. Остава да се извършват спомагателни работи по подсилване и озеленяване, които ще бъдат изпълнени. Има планувани ограничения за обезопасяване посредством спомагателната работа по отвесната планировка и озеленяването, които да подсигуряват устойчивостта на ската. 

Всичко досега е изпълнено според нормите и не считам, че платното е тясно или тротоара необятен. Трябва да се кара съгласно допустимите правила на правилника за придвижване по пътищата и няма да има проблеми. 

Смятам, че тази връзка с автомагистралата е доста потребна, също така подсигурява и слизането към града от обектите, които са при започване на Автомагистрала " Хемус ", трафикът ще бъде съществено омекотен ", разяснява за медията ни Николай Пашов. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР