Виждам те КАТ Варна Както вече Varna24.bg съобщи, над Варна

...
Виждам те КАТ Варна Както вече Varna24.bg съобщи, над Варна
Коментари Харесай

Страшни поражения след мощната буря, връхлетяла изневиделица Варна!

 Виждам те КАТ Варна Както към този момент Varna24.bg заяви, над Варна се изля мощен проливен дъжд, съпроводен със мощен вятър. Щетите занапред ще бъдат конкретизирани, като наши читатели алармират за паднали дървета и клони из разнообразни елементи на града.

Във фейсбук групата " Виждам те КАТ Варна " са оповестени фотоси, от които излиза наяве какви са част от провалите.

През нощта ще бъде най-вече ясно, с повече облаци над Североизточна България. Запад-северозападният вятър ще отслабне. Утре ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността над източните и планинските региони и на обособени места там ще превали. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще бъде слаб до сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 31° и 36°, по-ниски в крайните източни региони. 

Над планините ще е най-вече слънчево, с развиване на купеста облачност в следобедните часове. На обособени места кратковременно ще превали. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра към 25°, на 2000 метра – към 18°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Временни нараствания на облачността ще има преди обяд над северните, а след обяд и вечерта над южните региони. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР