Виждам политическа игра и от МВР, и от прокуратурата. Това

...
Виждам политическа игра и от МВР, и от прокуратурата. Това
Коментари Харесай

И прокуратурата, и МВР играели политически

Виждам политическа игра и от Министерство на вътрешните работи, и от прокуратурата. Това съобщи пред БНР Филип Гунев, специалист по сигурност и битка с корупцията и заместник-министър на вътрешните работи в три държавни управления.

По негови думи и от двете страни има непрофесионално поведение.

Една от главните цели на новото държавно управление е основният прокурор да бъде отхвърлен и виждам дейности в тази посока - да го дискредитират по подобен метод, че да се направи отстраняването му по-лесно политически задоволително за по-голяма част от хората, означи той.

Според него има политическа воля за това. Юридически обаче не бил сигурен по какъв метод ще стане.
 Иван Гешев: Води се война против прокуратурата
Иван Гешев: Води се война против прокуратурата

Натиск върху магистрати да извършат закононарушение против правораздаването

Гунев уточни, че от страна на прокуратурата се прави шоу, че им б. Той обаче акцентира, че мъчно може полицията да оказва напън на държавното обвиняване.

" Дори да е имало непозволен език, сигурно наподобява да се преувеличава от прокуратурата. Прокуратурата постоянно може да стъпи на врата на полицията. От Министерство на вътрешните работи получаваме анонси, че поради едно отказано процесуално деяние цялото дело се разпада, което, в случай че е по този начин, не си правят както би трябвало работата и не са намерили други доказателства, а чакат един човек да им опише ", разяснява обстановката той.
 Рашков: Прокуратурата пази ексуправляващите и то освен за
Рашков: Прокуратурата пази ексуправляващите и то освен за " Хемус "

Всяка банка при транзакция над 30 000 лв. би трябвало да осведоми ДАНС

Според него, до момента в който не бъде отхвърлен Иван Гешев, войната сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ще е непродуктивна и няма да води до ефикасна битка с корупцията.

Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ще вършат някакви дейности, само че присъди надали ще забележим скоро, предвижда специалистът.

Той бе безапелационен, че битката с корупцията сигурно не може да стане по метода, по който ни се дава обещание, до момента в който не се реализира баланс и помирение сред двете институции.

Гунев съобщи, че там, където няма обиден политически интерес, битката с престъпността върви.

За реализиране на конституционно болшинство в Народното събрание специалистът позволи да се стигне и до " просташки пазарлък " с ГЕРБ от вида " ние ще махнем Бойко Рашков, вие ще махнете Гешев ".
 Гешев на влизане в Народно събрание: Щом не ни харесват, значи си вършим работата
Гешев на влизане в Народно събрание: Щом не ни харесват, значи си вършим работата

Прокуратурата била подготвена да взе участие във всевъзможен експертен диалог в полза на гражданите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР