Барикадиралият се късно в четвъртък дома си в Пловдив бивш

...
Барикадиралият се късно в четвъртък дома си в Пловдив бивш
Коментари Харесай

Барикадиралият се в Пловдив бивш полицай се предаде

Барикадиралият се късно в четвъртък дома си в Пловдив някогашен служител на реда Венцислав Караджов се е предал на управляващите, оповестява Българска национална телевизия.

Караджов, който бе подложен под домакински арест до момента в който тече обжалването на трета инстанция на присъдата му за , схванал, че Върховният съд е удостоверил доживотната му присъда и прибегнал към обезверените ограничения, с цел да не бъде отведен в пандиза .
 Полицай, наказан за ликвидиране, се барикадира в дома си в Пловдив
Полицай, наказан за ликвидиране, се барикадира в дома си в Пловдив

Екипи на полицията са отишли да го изведат и отведат в пандиза, само че той се е заключил в дома си

Адвоката му Зоя Тошкова разгласи, че е разговаряла с него по телефона и се пробвала да го убеди да се съобщи, само че той ѝ споделил, че няма да лежи почтен в пандиза и е решен на всичко. Мъжът е самичък в къщата, твърди адвокатката.

Полицаите  обградиха целия регион. На мястото имаше и престъпен психолог. Водиха се договаряния с наказания.

се гледа за трети път от Върховния касационен съд. С решението си висшите магистрати потвърдиха дефинитивно, че той е умъртвил родителите си  на 15 май 2015 година.

В момента тече оглед на къщата, Караджов е бил самичък, като е открит без оръжие. Също по този начин огледът не е удостоверил заканите му, че се е барикадирал с рискови субстанции - вероятно гърмежи. Осъденият е скъсал проследяващата гривна малко преди идването през вчерашния ден на служителите на реда. 

От късия брифинг тази заран не стана ясно по какъв начин Караджов е получил информация за доказаната дефинитивно присъда.

Къщата на Венцислав Караджов ще бъде предадена след привършване на огледа на негови близки. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР