виж галерията Сериозен интерес беляза откриването на Европейския информационен офис на

...
виж галерията
Сериозен интерес беляза откриването на Европейския информационен офис на
Коментари Харесай

Евродепутат откри офис в Бургас

виж галерията Сериозен интерес беляза откриването на Европейския информативен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов в Бургас. Офисът бе открит от кмета на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, който подари компас на българския представител от ГЕРБ/ ЕНП в Европейския парламент. "Той постоянно сочи север, само че по този начин по-лесно ще се ориентираш, къде е Бургас. Бургас е трамплин за сполучливи евродепутати. Попътен вятър! ", беше приветствието на морския градоначалник.

"Имах голямо предпочитание един от офисите ми в страната да бъде в Бургас. Бургас е град за образец, на който се удивлявам. Много мога да дам от себе си, само че и доста мога да науча от всички Вас. Ще продължа да последвам сполучливите практики на Мария Габриел, като в същото време ще вложа всичките си старания и развия своите визии. ", сподели евродепутатът Асим Адемов. Той благодари сърдечно за топлото посрещане от страна на Димитър Николов, както и на всички присъстващи.

За тържественото разкриване дойдоха възпитаници от АЕГ " Гео Милев " - Бургас и част от управлението на елитната гимназия, която е единственото учебно заведение " Посланик на Европейския парламент " в региона. В благодарствено писмо те изрекоха сърдечната си благодарност за проявената ангажираност и съпричастност от страна на евродепутата.

Основната цел на Европейския информативен офис на Асим Адемов в Бургас е да се усъвършенства осведомеността измежду обществото по отношение на Европейския съюз, Европейския парламент като институция, която съставлява гласовете на жителите, с цел да се включат интензивно в основаването на европейския дневен ред. В услуга на всички заинтригувани, всеки работен ден локалният помощник Ясен Проданов ще бъде в офиса на адрес гр. Бургас, ул. "Конт Андрованти " N 5.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР