виж галерията И тази година малки коледари посетиха областния управител Вълчо

...
виж галерията
И тази година малки коледари посетиха областния управител Вълчо
Коментари Харесай

Коледари посетиха областния управител Вълчо Чолаков

виж галерията И тази година дребни коледари посетиха регионалния шеф Вълчо Чолаков и екипа му, с цел да пожелаят здраве и триумфи.  Петдесет дечица от 3 детски градини – " Златното  ключе “- Бургас, " Звездица “-Бургас и " Снежанка “- Средец трансфораха фоайето на администрацията в сцена за песни и танци.

Малчуганите демонстрираха, че има кой да пази и продължи традициите, които вършат българската Коледа топла, фамилна и неповторима. " Да бъде “ и за тях изпълнена със здраве и доста въодушевление, пожела регионалният шеф. " Всяка година, искащите да покажат какво са научили за най-светлите празници, стават от ден на ден.  Благодаря на учителите в област Бургас за напъните, за силата, която влагат, с цел да виждаме усмихнати детски лица. Няма нищо по зареждащо от това “, показа Чолаков.

Отрупаната с дарове " Елха на положителното “ в Областна администрация Бургас беше спомагателна нотка към празничното въодушевление. Тазгодишната акция съумя да събере над 100 пакета с дарове и артикули, нужни в развъждането на най-малките дечица от фамилии в потребност. " Благодаря на десетките присъединили се в акцията. Това е най-успешната година за идеята на Областния координационен механизъм за деинституционализация. С помощта на всички донори ще успеем да помогнем на хора, за които всяка протегната ръка е същински скъпа “, разяснява заместител регионалния шеф и ръководител на ОКМД проф. Севдалина Турманова. Адаптирани млека, памперси, бебешки каши и пюрета, облекла и играчки подариха " Зонта клуб Бургас “, клуб " Жени в науката “, Сдружение " Самосъзнание “, " Черноморска асоциация на дамите “, компания " Чар “, съдружие " Усмивка “, съдружие " Баба Ганка Хаджипетрова “, екипът на Областна администрация Бургас, деца от учебните заведения в Бургас, народни представители, клубове от Политическа партия ГЕРБ.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР