„Вихър“ /Славяново/ се наложи с 2:0 над „Първа Атомна“/Козлодуй/ в

...
„Вихър“ /Славяново/ се наложи с 2:0 над „Първа Атомна“/Козлодуй/ в
Коментари Харесай

„Първа Атомна“ загуби гостуването си в Славяново с 0:2

„ Вихър “ /Славяново/ се наложи с 2:0 над „ Първа Атомна “/Козлодуй/ в мач от 3-ти кръг на Северозападната трета лига. Двубоят беше равносилен като домакините поведоха след бърза контраофанзива в 30-та минута. Преди попадението гостите имаха основателни искания към основния арбитър за неотсъдена дузпа, откакто Пламен Венелинов бе съборен непозволено.
През втората част продължиха несъответстващите отсъждания на съдията Станислав Ставров и неговите помощници, след което домакините вкараха вторият си гол след явна засада. Тя беше бурно оспорвана от гостите, най-много от старши треньора Николай Нинов и спортно техническия шеф Станислав Стоянов, който бяха изгонени от скамейката на тима.
„ Мачът бе на кантар. В 27-та минута не беше отсъдена 100% дузпа за нас, за която признаха и играчи на противника. При последвалата контраофанзива домакините ни вкараха гол. Второто попадение също бе дискусионно. Не мога да схвана отношението по отношение на нашия отбор. Това си е жива насмешка с труда на момчетата”, съобщи треньорът Нинов.
Това беше втора загуба за „ Първа Атомна “ в шампионата, като към този момент те заемат 11 място във краткотрайното класиране.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР