Виетнамският производител на електромобили VinFast обяви, че компанията е избрала

...
Виетнамският производител на електромобили VinFast обяви, че компанията е избрала
Коментари Харесай

VinFast избра връзката на T-Mobile за електромобилите си в Северна Америка и Европа

Виетнамският производител на електрически автомобили VinFast разгласи, че компанията е избрала услугите за съгласуваност на T-Mobile за обезпечаването на високотехнологичните функционалности на своите коли в Северна Америка и Европа.

" Тази дълготрайна и многомилиона договорка ще даде по-персонализирани преживявания в автомобила и опция за потребление на телеметрични данни съвсем в действително време за по-информирани и навременни решения за поддръжка и обслужване ", анонсират от .

Според съглашението, T-Mobile ще дава интернет съгласуваност при моделите VF 6, VF 7, VF 8 и VF 9 на VinFast, което ще разреши на бъдещите им притежатели да разчитат на функционалности като настояща информация за бордовата система, локализация, възпроизвеждане на мултимедия, игри, пътна информация, бъдещи обновявания на бордовата система по въздуха (OTA) и други.

" Целта на VinFast е да трансформира нашите умни електрически коли в платформа, която свързва всички аспекти на живота ", споделя госпожа Ле Ти Ту Туи, ръководител на VinFast. " Със съдействието с лидерски сътрудници като T-Mobile, ние предлагаме високотехнологични решения и функционалности, основани, с цел да създадат пътуването по-безопасно, дейно и носещо по-голяма наслада ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР