Виетнамският производител на електрифицирани и изцяло електрически автомобили VinFast обяви,

...
Виетнамският производител на електрифицирани и изцяло електрически автомобили VinFast обяви,
Коментари Харесай

VinFast с първи пет дилърски центъра в САЩ

Виетнамският производител на електрифицирани и напълно електрически коли VinFast разгласи, че марката, която стъпи публично в Съединени американски щати през предходната година, към този момент може да се похвали с първите си пет дилърски центъра в Страната на неограничените благоприятни условия.

Петте дилърства на VinFast са ситуирани в четири от щатите, включително Leith VinFast (Роли, Северна Каролина), Smith Haven VinFast (Сейнт Джеймс, Ню Йорк), Principle VinFast Grapevine (Грейпвайн, Тексас), Hiley VinFast of Fort Worth (Форт Уърт, Тексас) и VinFast Wichita (Уичита, Канзас).

Първоначално, в дилърските центрове на VinFast в Съединени американски щати ще са налични за тестово шофиране и закупуване представители на 100% електрическия модел VF 8, а скоро се чака и въвеждането в продажба на VF 6, VF 7 и VF 9. Всеки един от електрическите автомобили на виетнамската марка идва със заводска гаранция от 10 години или 125 000 благи, както и 10-годишна на батерията.

От VinFast имат проекти за разрастване на дилърска мрежа в Съединени американски щати, в която да има мрежа от 125 търговско-сервизни точки, като паралелно с дилърите залага и на свои лични обекти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР