Виетнамска музикантка не спази забраната за протести и издигна табела

...
Виетнамска музикантка не спази забраната за протести и издигна табела
Коментари Харесай

Бивша попзвезда наруши забраната за протести във Виетнам и обиди Тръмп

Виетнамска музикантка не съблюдава възбраната за митинги и издигна табела с обидно обръщение към президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, до момента в който автоколоната му минаваше през днешния ден през Ханой, съобщи ДПА.

Бившата попзвезда Май Кхой бе застанала от едната страна на ханойската улица "Йен Фу " с афиш с надпис "Peace on you Trump ", на който думата "peace " (мир) бе задраскана и сменена с "piss " (пикая). Това стана, сега когато кортежът на Тръмп мина около нея, напускайки летището.

Виетнам, еднопартийна комунистическа страна, не разрешава всички обществени демонстрации - нещо, което продемократично настроената музикантка съобщи, че ненавижда.

"Искам да упражня правото си да се изричам, тъй че ще направя дребен, уединен митинг с обръщение, което желая да насочва ", сподели Кхой и добави, че е срещу политиката на Тръмп.

"Когато идва тук, той би трябвало да има опция да беседва с деятели, да се запознае със обстановката с човешките права във Виетнам, само че той няма (насрочена) среща с деятели ", означи някогашната попзвезда. Миналата година при визитата на експрезидента на Съединени американски щати Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила тя се срещна с него, с цел да обсъдят човешките права на кръгла маса.

Кхой изрази неодобрение и от изявленията на Тръмп за дамите, изключително позорния аудиозапис от 2005 година на диалог с Били Буш.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР