Виетнамка разкри изневярата на съпруга си благодарение на папагал, който

...
Виетнамка разкри изневярата на съпруга си благодарение на папагал, който
Коментари Харесай

Жена разкри изневярата на съпруга си благодарение на папагал

Виетнамка разкри изневярата на брачна половинка си с помощта на папагал, който запомнил думите, които е споделил по време на секс.

Жената имала мебелен бизнес със брачна половинка си. Доброто им финансово състояние дава на мъжа опция да се занимава с разнообразни занимания, а в свободното си време той предпочитал да си бъде у дома, да отглежда растения или да учи папагала им на елементарни изречения. 

За да имат още повече свободно време, дамата решила да наеме икономка. По рекомендация на другар тя наема 10 години по-възрастна от нея жена. Виетнамката отбелязва, че тя се справяла професионално със задачите си и е очарователна и отзивчива жена. Тя настанила икономката в обособена стая, където живеел и папагалът.

Шест месеца по-късно виетнамката почнала да вижда, че брачният партньор ѝ се държи необичайно. Той бил свенлив, когато е към домакинята, а когато жена му тръгвала за работа, той се срещал с другари или просто излизал, без да желае да пресича пътя си с икономката. Жената решила, че това е естествена реакция на всеки мъж, в чиято къща се появи непозната жена, и не намерила нищо съмнително в държанието му.

Една вечер дамата се прибрала от работа по-рано от нормално и извикала икономката да отвори вратата. След като не получила отговор, тя се обадила на домакинята. Тя се извинила, че е простирала дрехи. Жената си спомня, че икономката постоянно окачвала изпраните облекла на открито и се усъмнила, че нещо не е наред. Когато влезнала в къщата, забелязала, че мъжът ѝ е доста нервозен. 

Един ден виетнамката изнесла изпраните облекла на покрива, където бил папагалът. Изведнъж тя чула птицата да вика странни изречения от полов темперамент. Виетнамката схванала, че папагалът повтаря думите, изречени от брачна половинка ѝ по време на секс, и била уверена, че той има връзка с икономката.

За да хване брачна половинка си в невярност, дамата решила да инсталира скрита камера в стаята на помощничката. Седмица по-късно тя видяла, че мъжът ѝ в действителност е правил секс с нея. Освен това научава, че брачният партньор ѝ е предложил на икономката да заживее с него и се е  оплакал, че е изтощен от жена си.

Малко по-късно виетнамката подава молба за бракоразвод. Освен това тя решава да даде на адвокат записите, потвърждаващи изневярата на брачна половинка ѝ. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР