Вие сте страстна натура и мечтаете за връзка, която да

...
Вие сте страстна натура и мечтаете за връзка, която да
Коментари Харесай

Вижте кои зодии са истински огън в леглото

Вие сте буйна натура и мечтаете за връзка, която да ви раздруса? За страдание, мъжете, на които попадате, се оказват лишени от усеща и се постановат да сменяте сътрудник след сътрудник в търсене на оня, който ще промени живота ви. Ето кои са най-страстните любовници съгласно хороскопа:

Овен
Овните са задоволително буйни натури, само че те не губят разсъдъка си и не разрешават на хормоните да управляват дейностите им. В положение са да си наредят да не се управляват от пристрастеността, да се вземат в ръце, поставяйки преди всичко потребността, а не либидото си. Вярно е, че от време на време се отпускат, само че това се случва извънредно рядко, след което бързо се овладяват.

Телец
Телците са внимателни, те не могат да си разрешат да се управляват от нерационални страсти, стремежи и чувства. Те съвсем постоянно оставят с ясно схващане и не позволяват „ затъмнения”, мислят за следствията, слагат преди всичко материалните ползи. Представителите на този зодиакален знак са доста проведени, по тази причина и не им се постанова да поставят старания, с цел да управляват половото си увлечение.

Близнаци
Близнаците са извънредно буйни натури. Те не могат да управляват възбудата си и й се поддават на момента. Представителите на този зодиакален знак рядко вършат разлика сред обич и полово привличане. За тях това са сложни чувства. В момента, в който първичните усещания преминат, ползата към обекта на желанията им понижава, възприятията стават по-спокойни или даже изцяло изчезват.

Рак
Раците могат да бъдат доста буйни, изключително в случай че схванат, че са срещнали своята половинка. Тогава те се откриват пред нея и не се срамят от същинските си стремежи. Страстта им директно зависи от възприятията, които живеят в сърцето им. Ако обаче няма голяма обич и доверие, не би трябвало да разчиташ на пристрастеността на Раците.

Лъв
Лъвът елементарно губи мозъка си от пристрастеност. Емоциите и жаждата за владеене замъгляват разсъдъка им и не им разрешават да мислят съответно за бъдещето. Те употребяват всеки миг, с цел да се доберат до обекта на желанията си и цялото им битие е ориентирано към това да удовлетворят потребността си от полов контакт.

Дева
Девите обичат секса, само че не губят мозъка си от пристрастеност. Те доста рядко са способни на някакви изключителни дейности поради обекта на желанията си. Хормоните не могат да замъглят разсъдъка им. Срещат се, несъмнено, изключения, само че като предписание полудяват от пристрастеност тези, които са родени на границата сред два зодиакални знака и носят в себе си чертите на Лъва. Останалите са задоволително хладни и не разрешават на тялото да управлява разсъдъка им. Що отнася до половите контакти на неуместно място и без защитни средства… Това за тях е нещо доста неуместно, което в никакъв случай не биха създали.

Везни
Везните са буйни, само че единствено във въображението си. Там те оставят буйната си фикция да се вихри. А нескрито се стараят всичко да е просто, с цел да не бъдат непреднамерено наказани за несъразмерните си страсти и необуздано държание. Те съумяват да се владеят чудесно, даже и вътре в тях гори избухлив пожар. Представителите на този знак са прекомерно обезпокоени за реномето си. В леглото се владеят доста добре, с цел да не провокират у колегата си непотребни въпроси и съмнения.

Скорпион
Въпреки всеобщо признатото мнение, Скорпионите не постоянно са буйни натури. Случва им се единствено когато имат въодушевление. Понякога могат да стартират да разсъбличат колегата си надали не на улицата, а различен път просто можеш да се измъчиш, до момента в който ги склониш към почтена целувка. Представителите на този знак са непредсказуеми. На процедура те непрестанно са във възбудено положение, само че от време на време пристрастеността се трансформира в завист и цялостно отричане.

Стрелец
Тук приказваме за пристрастеност в най-чистия й тип. Ако Стрелците пожелаят някого, са подготвени да търсят реципрочност с всички налични способи, а по-късно да вършат секс на всевъзможни места, пред аудитория и без спиране. Подчинявайки се на плътските си стремежи, те правят доста странни, а от време на време и героични действия, могат да слагат целия свят в краката на половия си обект, само че чакат същото и от колегата си, тъй като не считат да пилеят пристрастеността си на вятъра.

Козирог
Козирогът в никакъв случай не поставя пристрастеността преди всичко, само че това не значи, че тя не господства над тях. Плътските стремежи въобще не са им непознати. Дългът, работата и парите са техен приоритет, а да демонстрират възприятията си пред всички е нещо, което е необичайно за тях. Козирозите дават воля на пристрастеността си единствено в строго несъмнено време и то с подобаващия сътрудник.

Водолей
Водолеите рядко демонстрират пристрастеност. Те не обичат, когато възприятията управляват постъпките им. Те са сдържани, проучват всичко, което се случва с тях и в случай че им се стори, че са подготвени да прекрачат линията, поради която ще спрат да се почитат, незабавно се дръпват обратно. По-лесно им е да бъдат буйни във въображението си, в сравнение с пред обекта на възприятията си. Затова и избират да са обект на предпочитание.

Риби
Риби и пристрастеност са две несъвместими неща. Те могат да са влюбени, замечтани, сантиментални, само че на повече не се и надявайте. На тях не са им нужни тези „ африкански страсти”, от тях им е дискомфортно, а да принудят някой да прави секс с тях… Подобно нещо няма да си разрешат в никакъв случай, в случай че не са доста пияни. На тях им е най-удобно, когато ги ухажват и убеждават, а откровената пристрастеност даже от време на време ги плаши.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР