Видях Денис Мустафа Камел ал Газзи да пуши марихуана няколко

...
Видях Денис Мустафа Камел ал Газзи да пуши марихуана няколко
Коментари Харесай

Близки на Денис ал Газзи заплашват свидетели на убийството заради заря

Видях Денис Мустафа Камел ал Газзи да пуши марихуана няколко часа преди убийството на Илиян Илиев. Тези показания на очевидеца Махмуд ал Матуласи, другар от детските години на подсъдимия за гибелта на Илиев, бяха прочетени в четвъртък в Софийския градски съд.

Наложи се арбитър Веселина Ставрева да напомни на Ал Матуласи какво е споделил пред проверяващите на 10 януари м.г., ден след убийството, защото той не си спомняше. След като чу показанията си, мъжът сподели, че не може да е сигурен дали това е било по този начин. Потвърди обаче, че се е подписал под първичните си показания. Ал Матуласи описа и че Денис е бил с него и след убийството на Илиев. Ал Газзи, който е в изпитателния период на условна присъда за разпространяване на дрога, пратил другари да видят какво тъкмо е станало, откакто наръгал Илиян. Пред тях развил версия, че с Илиев си разменили няколко удара и при самоотбрана извадил нож. Илиян се подхлъзнал и паднал върху него.

Ива Стефанова, която е гледала зарята, разказа държанието на Ал Газзи преди убийството. “Започна да крещи към компанията: “Каква е тази заря, кое време е (убийството става към 22 ч вечерта - б.а.), има дребни деца. Ще ви заколя, ще ви изтрепам ”, описа дамата. И изясни, че чула да му споделят, че фойерверките са поради раждането на дете и към този момент са свършили. Секунди по-късно Стефанова видяла Ал Газзи да бяга.

По делото за повторно очевидец уточни, че от фамилията на Ал Газзи са се свързали с него тъкмо преди съвещанието. Една от очевидките даже подала тъжба в столичното 9-о районно управление (на МВР) поради издевателството. Процесът продължава на 28 юни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР