Видинската полиция разследва два случая на кражби на техника и

...
Видинската полиция разследва два случая на кражби на техника и
Коментари Харесай

Обраха два ТИР-а по пътуващи към Дунав мост 2

Видинската полиция проверява два случая на обири на техника и парична сума от два ТИР-а на интернационалния път Е-79 близо до Дунав мост 2, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Криминалисти от РУ-Белоградчик проверяват кражба на парична сума в размер на 1850 евро, осъществена от кабината на камион, спрял за престой на основен път Е-79 на територията на община Димово. Посегателството било осъществено във времето от 23.30 часа на 6 септември до 10.30 часа на 7 септември. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На 7 септември в 18.50 часа на тел.112 постъпил сигнал за кражба от товарен автомобил, прокиснал на паркинг край основен път Е-79 сред Видин и Дунавци. Оперативна група направила оглед на местопроизшествието. Изяснено било, че същия ден – във времето от 5 до 11 часа, от товарно полуремарке на влекач „ Скания “ с унгарска регистрация била осъществена кражба на част от транспортираната стока – електронни произведения и съставни елементи. Разследването по случая продължава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР