Видеоклип, в който измамена жена хваща неверния си съпруг и

...
Видеоклип, в който измамена жена хваща неверния си съпруг и
Коментари Харесай

Съпруга хвана мъжа си с любовницата му и стана страшно...

Видеоклип, в който излъгана жена хваща погрешния си брачен партньор и любовницата му, се трансформира в същинска сензация в интернет. Бесният скандал към обстановката се е разиграл в Китай и досега клипът е гледан над 15 милиона пъти, предава Daily Mail.

Съпругата е хванала мъжа си в леглото с любовницата му в хотелска стая. На видеото се вижда по какъв начин откакто излъганата жена влиза в стаята, тя стартира сериозна кавга с мъжа си. Жената го разпитва за какво я е излъгал след шест години брак. След това го ударя по лицето, до момента в който държанка му лежи до него по нищожна нощница. "Как смееш? Колко добре се отнасях с теб? Ти го знаеш ", крещи дамата.

Съпругата отишла да хване любовниците с група другари, които прецизират във видеото, че има парични разногласия сред двойката. На видеото се вижда още по какъв начин в един миг брачният партньор стартира да се бие един от приятелите на брачната половинка си, който му крещи „ Ти употребява парите ѝ до през днешния ден “. Двамата мъже се сбиват в единия ъгъл на стаята. Малко по-късно дамата сграбчва държанка и я пита „ Може ли да приказваме умерено? “. Другата жена се пази и твърди, че мъжът не ѝ е споделил за фамилното си състояние, когато за първи път са почнали връзката си. Но един от приятелите на брачната половинка ѝ възразява с въпроса "Ами откакто разбрахте? ".

Миналият месец женен мъж и любовницата му бяха вързани голи за дървета и обществено засрамени в китайската провинция Гуиджоу. Двойката е получила рисковото наказване, откакто брачната половинка на мъжа ги е хванала в крачка. Близо 75% от двойките в Китай приключват брака си поради погрешни сътрудници. Само 30% от жертвите на афери обаче се развеждат - останалите 70% избират да се примирят със обстановката.

В Китай даже има професионални „ ловци на любовници “, които оказват помощ на хиляди дами да заловят „ безсрамните прелюбодейци “.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР