Видеоклип на медицински сестри от Южна Корея, изпълняващи сексуални танци,

...
Видеоклип на медицински сестри от Южна Корея, изпълняващи сексуални танци,
Коментари Харесай

Секс скандал тресе Южна Корея: Карат медсестри да танцуват еротично и да се разкрачват пред пациентите

Видеоклип на медицински сестри от Южна Корея, изпълняващи полови танци, се популяризира онлайн и разбуни духовете. Жените са облечени с къси панталонки и дребни потничета по време на годишно спортно събитие през октомври. Медицинските сестри работят в болница за сърдечни проблеми в северния град Чунчун, написа Korea Times. " Тези, които са принудени да танцуват, нормално са медицински сестри, които не могат да откажат сходни нареждания ", написа здравна сестра в обществените медии в петък.

" Бяхме принудени да танцуваме пред високопоставени чиновници на компанията, които седяха един до различен на дълга маса ", прибавя тя.

От Асоциацията на корейските медицински сестри приканват за задълбочено следствие и акцентират, че има доста медсестри, които претърпяват мощно натоварване, взимат ниска заплата и работят постоянно изключително поради възприятието им за дълг и предопределение.



След като видяха тревожните фрагменти, доста други медицински сестри излязоха и признаха, че са били принуждавани да извършват сходни танци. " Трябваше да лежим по пода и да разпъваме краката си пред пациентите и техните близки ", написа една пострадала.

Друга здравна сестра съобщи, че постоянно плачели, с цел да покажат какъв брой унизени се усещат, само че чиновниците просто пренебрегвали недоволствата им.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР