Видео, заснето на софийския булевард "Витоша", скандализира българската общественост. На

...
Видео, заснето на софийския булевард "Витоша", скандализира българската общественост. На
Коментари Харесай

Българите настръхнаха едни срещу други заради ВИДЕО с деца и клоун, заснето на пъпа на София!

Видео, снимано на софийския бул. "Витоша ", скандализира българската общност. На клипа се вижда по какъв начин мъж в костюм на смешник се доближава до две дами, една от които бута количка с малко детенце в нея. По някакъв неясен метод мъжът съумява да вземе количката от ръцете на хипотетичната майка и да тръгне с енергична стъпка в противоположна посока.

В един миг той се стопира пред хора с друго, малко по-голямо дете. На тях той им връчва количката с детето, като взима тяхното и още веднъж се запътва назад.

Той обаче е пресрещнат от спътничката на хипотетичната майка на първото дете. Тогава той ѝ подава второто взето от него детето и още веднъж с енергична стъпка се отдалечава.

Изгледалите клипа са разграничени на два лагера. Едните си мислят, че шегата с крадене на деца на публично място е много удачна. Другите, най-вече родители, са скандализирани от протичащото се и са на мнение, че сходно нещо не би трябвало да бъде допускано.



"Много е пресен тоя, всякога му се веселя като го видя ", написа консуматор, който се радва на шегата. "Направо му пригризвам гръцмуля ", отвърна го жена, която евентуално е майка. "Божке, ще го оставя на място ", приглася ѝ различен консуматор.

"Защо, в случай че не е загадка би трябвало да бъде оставен на място един комик??? В смисъл, оперирани сте от възприятие за комизъм ли? ", пита различен консуматор, присъединил се в полемиката под видеото, публикувано във Facebook. "Хваща непознато дете. Освен в случай че не е коментирано авансово, това е принуждение, и костюмът не му дава право да упражнява такова принуждение. Да не приказваме, че в случай че съответно от тоя ъгъл видя обстановката, и детето ми е някакво, няма и да запитвам дори какво става ", дава отговор му различен. "Комедиант или не, това е извънредно жестоко и с изключение на, че не е смешно, може да си изпати съществено. В някои бели страни ще го гръмнат на място ", съгласява се с него различен консуматор.



" Защото не докосвам непознати деца, Айнщайн. Нямаш право да влизаш в персоналното пространство на хората, еле пък да им пипаш децата, че и да ги водиш нанякъде. Виждам, че се вършиме на умни, само че в случай че някой справедливо му пръсне зелката пред вас, ще се оцапате. Това държание не е ок, в случай че няма предварителна спогодба с родителите ", безапелационен е трети.

Коментарите "за " и "против " се усилват с всяко гледане на клипа. Ето едни от тях:

"Лошото е, че индивида е излезнал да изкара някой лев, забавлявайки хората а ще вземе да срещне някой подобен и ще се вкара в проблем. "

"Българите сме родени конспиратори, детективи, служители на реда, прокурори и какво ли още не.. Не виждате ли че и децата се забавляват. Махнете си сивите очила! "

"Бъдете положителни и правете положителни каузи всеки ден! Така ще се чувствате по добре и по щастливи и по богати душевно! "

"А бе, хора, дето ще биете клоуна...всички нещо сте спряли в някакъв постапокалиптичен стрес. Човека е задоволително деликатен, изчака реакцията на дамата задоволително време, с цел да си довърши шегата. Все отново имат зрителен и жестов контакт, тя в случай че не желае, ще му дръпне количката. "



"Кой знае дали не се прави,че сякаш забавлява децата а желае да ги открадне знаете ли какъв брой доста такива хорс има хора пазете си децата това е рисково! "

"Мега елементарни са тези които разрешават непознати хора да им влизат в персоналното пространство. Всеки който пристигна без причина на половин метър от вас, имате право да го свалите на земята, тъй като не знаете какво може да ви направи, да има нож, да ви удари в сънната артерия или нещо сходно. А вие смятате че всеки в клоунско костюм може да ви отвлича децата? Ами в случай че е вманиачен, и освен го отвлече и наръга с нож, различен ария ще запеете. Ако има същински българи ги приканвам, в случай че видят нещо такова тези дни, да го смъкват на земята и да извикат полиция. Аз не пребивавам в София, другояче щях да отида на терен да оправя нещата. а в действителност, тази смешка е супер смешна, най-много за постепенно разрастващи се, другият път може да се направи скеч по какъв начин ги пронизва в сърцето с нож, като им разаже кетчуп, ще бъде още по автентично за либералите, или да симулира полов акт с детето. "

"Щях... Бих... Ако бях... Що не се успокоите?!? Много ли сте загрижени като чадите с цигари до детето си? Или като го тъпчете с фаст фууд или снакс? Много ли сте загрижени, като си возите децата в колата необезопасени без столчета, без колан в скута на водача, на таблото от горната страна...!?!? Човека вкарва малко цвят в сивото ви всекидневие, а вие ще го пребивате... Сухари!!! "

При това, хора от мрежата разкриват, че индивидът с костюма на смешник изобщо не е инцидентен, а и даже е експерт в това, което прави.

"Познавам го, той е от Пловдив и има частен спектакъл който спонсорира по най разнообразни способи и това е един от тях, вечер като завърши хваща влака и си отпътува, държи си нещата в Мементо на Витошка, на биячите им насочвам покана да дойдат и да го набият което е супер смешно като изявление, та даже и като опасност. Човека е доста готин и почтен, от години го прави този театър. ", разкрива консуматор за клоуна.

"Слава богу, тъжните, комплексирани дребни душици са мощни единствено тук... Кени прави това от най-малко 20 години по целия свят и пердах не е ял с помощта на въздействието на висшия мозък върху низшия... Споделял ми е, че най-трудно се разсмиват нашенците. Защо ли? ", споделя още различен консуматор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР