Видео с призрачна ръка уплаши много мексиканци … Този видеоклип (ще

...
Видео с призрачна ръка уплаши много мексиканци …
Този видеоклип (ще
Коментари Харесай

Видео с призрачна ръка уплаши много мексиканци




Видео с призрачна ръка уплаши доста мексиканци … Този видеоклип (ще го гледате по-долу) неотдавна стана доста известен в Мексико, където е сниман (Zona666.com). Във видеото, малко момиченце на име Мария Хосе е влезнало в огромен долап за развлечение и пълзи по рафт, а до шкафа стои татко й и споделя на момичето да излезе от там. В един миг, до лицето на детето, от вътрешната страна излиза бяла дребна ръка и бързо изчезва отново назад. Тази ръка определено не принадлежи на Мария Хосе. Изглежда доста по-слаба и изцяло бяла. Тя се движи доста бързо, в това време, момичето се движи много тромаво и неудобно.



Четете още: Камера снима призрачна ръка в остарял музей в Нотингам (видео) Много потребители на интернет оповестиха видеото в имитация. Те пишат, че всичко това е резултат от умишлена обработка на видеото, само че създателят му – Джес Рамирес твърди, че не е имало никакво редактиране. Според него, той забелязал странната бяла ръка едвам по-късно, когато посочил занимателното видео с дъщеря си на други членове на фамилията. Гледайте видеото и обърнете внимание към 14-15 секунда от него.
Видеото уплашило много мексиканците. Те имат фолклорни истории за това по какъв начин призраците обичат да примамват дребни деца в разнообразни скрити елементи от къщата – ъгли, пролуките между стените и мебелите, в това число шкафовете. В същото време, някои от легендите споделят, че призраците вършат това не от преднамереност, а тъй като са доста самотни и желаят да си играят с някого. Но, възрастните не ги виждат, единствено дребните деца.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР