Видео, публикувано в социалните медии, изглежда показва звездата със закопчани

...
Видео, публикувано в социалните медии, изглежда показва звездата със закопчани
Коментари Харесай

Nines: Рапърът е обвинен в престъпления с наркотици след арест на летище Хийтроу

Видео, оповестено в обществените медии, наподобява демонстрира звездата със закопчани с белезници ръце зад тила, облечено със сиво долнище на спортен екип, бяла тениска и бяла шапка, до момента в който той беше ескортиран през летището на запад от четирима униформени чиновници.

Nines, чийто финален албум Crop Circle 3 доближи номер две в класациите на Обединеното кралство, откакто беше пуснат предишния месец, е упрекнат в забъркан в доставката и притежанието на опиати от клас B.

Той също беше упрекнат в три обвинявания за нарушение на заповед за попречване на тежки закононарушения, като се твърди, че не е споделил на полицията домашния си адрес и е имал втори телефон и преносим компютър той не се е записал при чиновниците, съгласно правосъдните документи.

Нинс, който живее в Буши, се яви в ареста в магистратския съд на Ъксбридж предишния петък.

Съдебен чиновник сподели, че не се пледира по нито едно от обвиняванията и получи условна гаранция от окръжния арбитър Катрин Вергис.

Прочетете още:
Girls Aloud ще се съберат още веднъж за турне в Обединеното кралство и Ирландия, отдадено на Сара Хардинг
Лиъм Галахър и Калвин Харис ще оглавят фестивала TRNSMT 2024

Той би трябвало да се яви в Кралския съд на Кингстън на 15 декември за чуване за пледиране и ръководство на делото.

Нинс, който в началото е от Harlesden, северозападен Лондон, завоюва премията за най-хубав хип-хоп реализатор и оглави класацията за албуми в Обединеното кралство с третото си студийно издание Crabs In A Bucket през 2020 година

Рекордът, който победи Metallica до номер едно, когато той беше пуснат, също беше на премиите MOBO макар конкуренцията от Stormzy, J Hus, Lianne La Havas и Mahalia.

Изображение: Кортни Фрекълтън се появи в магистратския съд на Ъксбридж предходната седмица

Nines завоюва популярност с дебюта си през 2017 година албум One Foot Out, който доближи номер четири в класациите, и той издаде два албума, Crop Circle 2 и Crop Circle 3, тази година.

Песните му събраха милиони слушания в платформи за стрийминг и той е сътрудничил с хора като Дейв, Рей БЛК и SL.

The Met сподели пред Sky News: „ Кортни Фрекълтън се яви в ареста в магистратския съд в Ъксбридж в петък, 17 ноември, упрекнат по три обвинявания за нарушение на съществуваща заповед за попречване на тежки закононарушения, угрижен за доставка на опиат от клас B (канабис) и владеене на опиат от клас B (канабис).

„ Той беше задържан на летище Хийтроу в сряда, 15 ноември.

„ Той беше пуснат под гаранция, с цел да се яви в кралския съд на Кингстън на 15 декември. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР