Видео, публикувано в социалните медии, изглежда показва руски войник, описващ

...
Видео, публикувано в социалните медии, изглежда показва руски войник, описващ
Коментари Харесай

Видео показва руски войник, който казва, че някои войници смесват речна вода в консерва с месо и я пият в продължение на една седмица, за да не гладуват

Видео, оповестено в обществените медии, наподобява демонстрира съветски боец, описващ мрачни условия на фронтови линии в Херсон.

Той сподели, че някои бойци смесват вода от реката в консерва задушено месо и я пият в продължение на една седмица, с цел да не умрат от апетит.

„ Ние са изоставени ", сподели боецът във видеото. „ Изглежда по този начин. “

Видео, оповестено в обществените медии, наподобява демонстрира съветски боец, който разказва все по-мрачните условия за войските на фронтовата линия.

Стана толкоз неприятно, че някои бойци смесени вода от река Днепър в консерва задушено месо, с цел да не умрат от апетит, съгласно видеото.

Публикувано е на X от Антон Герашченко, консултант на министъра на вътрешните работи на Украйна и показва група съветски бойци, оплакващи се от своите командири и изискванията на фронтовата линия в Херсон.

„ Понякога хората остават на островите “ на Днепър „ 10 дни, седем дни, “ споделя боецът във видеото, което е преведено от Business Insider, само че не е доказано.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР