Видео, излъчено от телевизия Скай нюз, показва флирт на холивудския

...
Видео, излъчено от телевизия Скай нюз, показва флирт на холивудския
Коментари Харесай

Видео показва флирт на Харви Уайнстийн с негова обвинителка

Видео, излъчено от телевизия Скай нюз, демонстрира флирт на холивудския продуцент Харви Уайнстийн с една от обвинилите го в полов тормоз и полово принуждение дами по време на бизнес среща през 2011 година, съобщи Франс прес.
 
Video shows Harvey Weinstein behaving inappropriately with woman during business meeting
— Variety (@Variety)  
Във видеото продуцентът приема 28-годишната Мелиса Томпсън в офис на компанията си. Уайнстийн заключва вратата, сграбчва младата жена, намерено флиртува с нея, по-късно наподобява я опипва под масата по време на диалог. Томпсън го упреква, че по-късно я поканил в хотелската си стая и я изнасилил.

Според юриста на Уайнстийн Бен Брафман , с това видео Томпсън се пробва да ускори позицията си в правосъдното дело против неговия клиент. " Става въпрос за нов опит да се опозори обществено Харви Уайнстийн с финансова цел и ние не одобряваме това ", сподели юристът пред сп. " Пийпъл ", отхвърляйки изказванията за непочтено държание.
   
Според Скай нюз , през септември 2011 година младата жена влезнала в офис на компанията " Уайнстийн ", с цел да показа нова услуга за видеа и разбор на данни на компанията си. В рамките на представянето тя снимала срещата с уебкамерата на компютъра си . Кадрите демонстрират по какъв начин Уайнстийн влиза в помещението и заключва вратата , като желае от личния състав да не бъде обезпокояван. Младата жена му подава ръка, с цел да се здрависа с него. Той обаче я сграбчва, като погалва гърба й.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР