Вестта за появата на новия член на фамилията е посрещната

...
Вестта за появата на новия член на фамилията е посрещната
Коментари Харесай

Честито Където И Да Е! Брат Галев Стана Дядо!

Вестта за появяването на новия член на семейството е посрещната с усмивка освен от фамилията на Ангел Христов, написа ежедневник. Ченгета, които от години са по петите на дупнишките предприемачи, също предостатъчно потриват ръце. Причината за това е предстояща среща сред пеленачето и главата на семейството, самия Ангел Христов, разкриват източници от полицията. “Следим фамилията. Проверяваме дали търсеният Ангел Христов ще се осмели да се върне в Дупница. Не е изключено бебето да бъде отведено в чужбина и там да се срещне с дядо си ”, разкриват ченгета.

Братя Галеви играят на котка и мишка с родното правораздаване повече от 6 години. Дупнишките командоси духнаха през май 2012 година, часове преди да им се наложи да влязат в пандиза и да излежат присъди като главатари на тайфа за рекет и изнудване. След като така наречен “братя ” си плюха на петите, полицията ги разгласи за национално търсене, след което фотосите им бяха качени и на уеб страницата на Интерпол при търсените с алена бюлетина, където стоят и до през днешния ден. През март тази година бе обявено, че Министерство на вътрешните работи е надушило следите на потъналите в конспиративност Ангел Христов и Пламен Галев. Новината пристигна персонално от шефа на бранш “Издирване ” в Главна дирекция “Национална полиция ” Ивайло Димитров, написа Пик. По думите му тогава Министерство на вътрешните работи е получило данни за местонахождението на укрилите се бандити и сътрудниците му ревизират информацията за възможното им укритие. До ден сегашен местонахождението им остава мистерия.

Стотици клюки през годините пращат някогашните командоси на разнообразни екзотични дестинации по целия свят. Сред най-упоритата мълва Братя Галеви са на Сейшелите. Други се кълнат, че Ангел Христов и аверът му са на Малдивите, Сардиния или Галапагос. Клюките по адрес на Братя Галеви са единомислещи само в това, че двамата фрапантно са трансформирали външния си тип. Избрали котило, което е едва познато на родните туристи, а в това време е комфортно както за бизнес срещи, по този начин и за събирания с семейството им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР