Вестник НахОДКи“, безплатно периодично издание на ЦПЛР – Общински детски

...
Вестник НахОДКи“, безплатно периодично издание на ЦПЛР – Общински детски
Коментари Харесай

Варненският вестник НахОдки заслужи първо място на журналистическия конкурс Братя Люмиер

 Вестник " НахОДКи “, гратис от време на време издание на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, завоюва първо място в  третото издание на Националния журналистически конкурс за възпитаници " Гео Милев " в Стара Загора. Кино школа " Братя Люмиер “ от ОДК получава специфична премия за групово присъединяване в състезанието.

В тазгодишното издание присъединяване взеха деца и младежи от 21 обитаеми места в 15 области, млади публицисти от 23 клубни форми при центрове за личностно развиване и извънкласни форми, занимаващи се с образование по публицистика, учебни заведения и други институции. Това сочи формалната статистика на уредниците от Община Стара Загора, Център за поддръжка за личностно развиване и къща музей " Гео Милев ".

Най-добрите в състезанието бяха избрани от жури, в което влязоха публицистите: Станимира Димова, Велизара Цонева и Стоян Стратиев.

" Отново се затвърждава усещането за отлично свършена работа от ръководителите и учителите по места, без значение дали това са клубове в извънучилищните институции

или учебни заведения. Преподавателите освен са срещнали децата и младежите с обособените жанрове, стилове, похвати и граматика, само че са построили и умения да откриват, мислят и показват правилно и с отношение информацията “, разясняват уредниците пред  Росица Въльовска от Starazagora.bg.

Вестник " НахОДКи “ за трети път печели народен конкурс за ученическа публицистика, напомнят от публицистичната гилдия. Кино школа " Братя Люмиер “ вършат сполучлив дебют и поръчка за бъдещи участия и триумфи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР