Весник The Sun публикува интересен материал за българския курорт, ден

...
Весник The Sun публикува интересен материал за българския курорт, ден
Коментари Харесай

Добре дошли в Слънчев бряг, британци: Бира за 80 пенса, голи женски гърди и виагра на желе

Весник The Sun разгласява забавен материал за българския курорт, ден преди да излезе и документален филм за купоните на „ Слънчака ”

Две млади дами смъкват горнищата на банските си, с цел да се възползват от новата промоция за безвъзмезден вход към увеселителен парк. В бар наоколо мъж се съблича чисто гол малко преди да припадне пийнал след следващата игра по надпиване, а двойки се опипват на дансинга. На метри от там пък служители на реда оказват помощ на пенсионер, който е толкоз пийнал, че даже не помни къде се намира хотела му. А се оказва, че е тъкмо насреща.

Добре долшли в Слънчев бряг, България – мястото, където британцските туристи дивеят като невидели.

И до момента в който Амстердам заплашва с арест англичаните, които вършат същото там, то в Бълария идването на тези младежи се чака с неспокойствие.

Тази зима българският курорт Банско беше „ високомерен ” от такива, главно поради репутацията му – на ниска цена алкохол, ваучър до зори и ски на добра цена. Само на 400 километра е и Слънчев бряг, където картината е същата.

Всяка година към 100 000 британци вилнеят в хедонистичния курорт, който държи от 5 години най-ниските цени в Европа. На какво толкоз се радват?
 Холи и Деми
Бирата е 80 пенса (0.8 паунда), питейните заведения продават „ Виагра ” като желе, а празненство с безграничен алкохол коства едвам 30 евро – колкото е и хотелската стая на вечер. Купонджии пък могат да бъдат видени на покритите с повръщано тротоари да вдишват божествен газ от балони. Британският ни среща с няколко туристи в Слънчев бряг, а скоро следва и да излезе 6-часов документален филм, озаглавен „ Извънредно в Слънчев бряг ”.

20-годишните Холи и Деми се възползват от новата промоция – гратис возене на атракция, в случай че се качат без горнище. Лицето на Деми е осеяно с белези, липсва ѝ половината от челен зъб. „ Това е Блекпул, единствено че в чужбина! ”, вика тя и сочи към лицето си.

„ Направихме го, тъй като искахме да се разбием! Урокът е теоретичен: Не давайте на никого да се качва да го носите на плещи, когато сте пияни, и несъмнено не бягайте, тъй като ще би трябвало да платите доста пари ”, добавя тя.

Двете смучат божествен газ от балон и се татуират. Деми си написа на бедрото „ Пуши трева всеки ден ” на арабски, а Холи си поставя пеперудка на трицепса. „ Не приказвам арабски, но в случай че нашите питат, ще им кажа, че написа „ Живей, смей се и бит ” (популярен, само че прекомерно изхабен „ лозунг ”, свързван нормално с глуповати дами в англоговорящия свят, бел.а.).

Слънчев бряг е толкоз брутална дестинация през лятото, че всяка година се постанова 40 служители на реда от цялата страна да бъдат командировани там, а 130 спасители патрулират 5-километровия плаж. Работата на пожарникарите пък се усилва десетократно.

Клуб „ Викинг ” е най-голямото заведение в курорта и постоянно организира празненства за запознанства. Собственикът – 30-годишния Цветан Флоров, споделя за документалния филм: „ Младите британци са като диви животни. Опитват се да вършат секс в клуба. На някои им се усмихва шанса. Затова и раздаваме кондоми – най-малко да е безвреден секс ”.

Мейсън, на 21 години от Есекс, оповестява без запаси, че има 20 презерватива за 10-дневния си престой. Може да бъде видят на бар кролове, гълтащ шотове един след различен и ближещ алкохол от гърдите на някоя млада полугола българка. После ще я закара в хотелската стая, само че няма да му излезе шанса, защото приятелите ѝ нахлуват в стаята и скапват купона. Той признава:

„ Оптимистичен съм за кондомите, само че пък не знаеш ли... Искам да е*а милфка (милф идва от MILF, което пък на собствен ред значи „ Mother I’d Like to F*ck ”, превеждаме го без цензура, тъй като младият великобританец приказва тъкмо по този метод пред камерите, бел.а.). Искам и да е*а доста задгранични птички, щото обичам задграничните птички ”.
 19-годишният Оли от Хемпшир пък е профукал хилядарка за стриптийз още в първия си ден. Той и приятелчето му Оли споделят, че нямат други упоритости „ с изключение на да се приберат у дом цели ”
Вестникът не прецизира за какво тъкмо ни рисува тази картина по подобен естествен метод, само че пък заключва:

Общо взето локалните се радват британците да хвърлят парите си в Слънчев бряг. Таксиджиите обичат да се пазарят, а заведенията за хранене сервират 3-степенно меню с вино за към 20 паунда. Можете да изтрезнеете с кафе за 60 пенса. Но пък локалната полицайка Десислава Горанова предизвестява.

„ Слънчев бряг е курорт с две лица. От една страна природата е невероятна, плажът прелестен, само че в това време има и нарушители, пияни хора и надрусани. През деня курорът е пъстър – хората се забавляват, радват се на плажа. През нощта обаче централната част претърпява смяна, клубовете отварят, цялостни се с хора, които нямат морал, има доста алкохол и доста опиати. По мои наблюдения нормалният екскурзиант от Острова наподобява по този начин – бледа кожа, леко цялостен, носещ колкото се може по-малко облекла, постоянно гръмък и нарисуван с татуировки ”

Друг неин сътрудник – Емил Тончев, прибавя: „ Британците основават най-вече проблеми, тъй като не носят на алкохол и не знаят по какъв начин се пие. Българите имаме ракия, те пият бира. Ние изтрезняваме като пием бира. Те идват на отмора и тотално губят връзка с основния ”.

Документалният филм „ Извънредно в Слънчев бряг ” ще бъде излъчен на следващия ден и ще е формиран от шест епизода по 1 час.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР