Веси Иванова и Али Алиев са новите национални топ лица

...
Веси Иванова и Али Алиев са новите национални топ лица
Коментари Харесай

Али Алиев и Веси Иванова станаха топ лица на Пловдив

Веси Иванова и Али Алиев са новите национални топ лица на Пловдив 2019г. За районни мис и мистър бяха определени Жанет Ненчева и Мартин Пеев. Конкурсът, който се организира за девети път под тепетата, се състоя в петък вечерта в препълнения ресторант Two brothers-food & fun. Още първоначално водещият на спектакъла продуцентът Димитър Увалиев, притежател на фешън организация “Идея Прима”, даде обещание извънземно шоу. Шоуто се стартира стремително с гладиаторска борба, след което на сцената излязоха величествено Цезар и Клеопатра, носеща ковчежето с блестящата корона на бъдещата мис „ Топ лице на Пловдив 2019г. “

Осем девойки и седем момчета дефилираха пред очите на строгото жури от известни имена като пиарът на звездите Атанас Лазаров, футболната емблема на Локо Пловдив Бирсент Карагарен, латино мачото реализатор Начо Паскал, Катерина Илчева представител на Royal SPA Velingrad, обезпечил огромната премия на състезанието, и други

Първи дефилираха младите дами, демонстрирайки тоалетите на пловдивска фешън къща. „ Който не има вяра в ограниченията им 90/60/90 да пристигна с метър да ги образци, “ пошегува се водещият. А журито всеобщо вдигаше петици и шестици. Мачовците накараха нежната половина от публиката да се захласне по бицепсите и плочките им. „ Ако непрекъснато не мислиш за секс, значи нещо те разсейва “, в допълнение нажежи атмосферата Димитър Увалиев.

По време на “Топ лица на Пловдив 2019” като любимец още в самото начало се очерта Али Алиев, който впечатли журито в неповторим формален костюм на международния фешън бранд Carducci.А когато излезе по бански, стана ясно, че е главният кандидат.

Изненадите пристигнаха в третия кръг, когато всеки трябваше да показва някакъв гений. Крехката като порцеланова статуетка Веси изненада с национална ария и необикновено школуван глас. Оказа се, че е приключила музикалното учебно заведение за национална музика „ Филип Кутев “ в Котел. Другата любимка на мъжката част - Жанет излезе в национална носия и сподели умения във фолклорните танци.

Али и Михаела Иванова се впуснаха в буен латино танц по музиката от кино лентата „ Маската на Зоро “. С латино танц финишира и Ирена. Станимир Майсторов сподели по какъв начин се жонглира с футболна топка, на което му завидя даже и Бирсент Карагарен. На сексуален танц заложи 17- годишният Явор, който по-късно бе отличен с купата „ Мистър дебют “.

Година по-големият Павел Николаев се появи необикновено осъществяване хип хоп и на брейк. Майстор в брейка се оказа и Мартин, почтено завоювал купата „ Регионален мистър топ лице на Пловдив “. За огромните спечелили бяха оповестени Веси Иванова и Али Алиев. Хубавицата учи рехабилитация в Стара Загора. Има си сериозен другар от три години. Казва, че в случай че нещата в България не се оправят, ще си търси щастието в чужбина. Али е професионален модел, на 28 години. Роден е в Асеновград, само че от години живее в Бургас. Още си няма сериозна другарка, само че споделя че интензивно търси момиче, което няма силиконови усъвършенствания по себе си и да е същинска къщовница.

Победителите получиха куп награди, измежду които и ваучер за спа отмора в Royal SPA Velingrad.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР