Веселин Плачков играе главната роля в сагата за политическите, социалните

...
Веселин Плачков играе главната роля в сагата за политическите, социалните
Коментари Харесай

Веселин Плачков Се Раздава В Нов Филм

Веселин Плачков играе основната роля в сагата за политическите, обществените и морални метаморфози в България през последните десетилетия, почнали с по този начин наречената “Голяма екскурзия ”.

Неговият воин Течо, който има първообраз от Розовата котловина, попада освен в най-силното течение на реката, само че и в трагичен въртоп.

Актьорът е претрупан с извънредно сложна и виновна задача – да пресъздаде историята на основния воин от 30 до 60-годишна възраст.

Режисьорът Тодор Анастасов е безапелационен: „ Весо е освен доста сръчен като актьор, само че е и същински мъжага, който се отдава тотално на екранния си облик и не се прави на звезда “.

Във кино лентата вземат участие 56 артисти, като за последните 25 години това е единствената българска продукция с толкоз огромна масовка – над 1 200 души.

„ Съжалявам, че не съм с 30 година по-млад, с цел да мога да играя още с Веселин Плачков. Онова Езоповското, което би трябвало да носи киното и артистът, той го има и е удивителен “, споделя артистът.

„Дамасцена“ е модерна поетична драма с детайли на мистичност, чието деяние се развива в Розовата котловина. Филмът е основан по същинска история, която ще завладее кино салоните от 3 ноември.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР