Веселин Иванов поема управлението на Би Ай Телевизия, показват внесени

...
Веселин Иванов поема управлението на Би Ай Телевизия, показват внесени
Коментари Харесай

Съветник от кабинета „Орешарски” поема BIT

Веселин Иванов поема ръководството на Би Ай Телевизия, демонстрират импортирани в Агенцията по вписванията документи от новия притежател. Той ще ръководи малкия екран дружно със Симона Ангелова, написа „ Клуб Z ”. Миналата седмица братята Павел и Румен Вълневи оповестиха, че продават малкия екран на " Интерактив ТВ Системс България " АД. Фирмата е записана в края на предишния ноември. В съвета на шефовете са Мирослав Янев и Албена Атанасова, както и сдружението " Интерактив ТВ Системс ООД ".

Първото деяние на новия притежател бе да спре всички излъчвания. Пред екипа към момента не са показани съответни проекти за бъдещето.

Единствената вест към този момент е името на Веселин Иванов, който ще стане част от управлението. Той беше консултант в кабинета на Зинаида Златанова, министър на правораздаването в държавното управление на Пламен Орешарски (2013-2014). Този кабинет остана в историята с обстоятелството, че съвсем от самото начало против него имаше митинги с искане за оставка. Те бяха провокирани от избирането на Делян Пеевски за ръководител на ДАНС на 14 юни 2013 година

Преди това Веселин Иванов е бил публицист в БНР и " България Он Ер ". Последно той ръководеше уеб страницата " Правен свят ", оповестява още уеб сайтът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР