Весела Тотева - експоловинката на Елин Топузаков, най-накрая показа новия

...
Весела Тотева - експоловинката на Елин Топузаков, най-накрая показа новия
Коментари Харесай

Бившата на Елин Топузаков показа новия си мъж

Весела Тотева - експоловинката на Елин Топузаков, най-сетне сподели новия си. Тв водещата и дизайнерка показа фотография от лятната си отмора в чужбина с новото си гадже.

Името му е Илиян Вандов и има сполучлив частен бизнес. За разлика от заетия с футбол Топузаков, Илиян разполага с повече време, което може да си разреши да прекарва с обичаната си жена. Двамата са дружно от няколко месеца, само че до момента предпочитали да не оповестяват новината за връзката си, най-малко до момента в който връзките им не навлязат в по-сериозен стадий. Тайната била опазена, като двойката избягвала публични събития. Весела и Илиян предпочитали да прекарват време един с различен вместо пред очите на хората.

Почивка

Подходящият миг очевидно е пристигнал, тъй като Весела реши да покаже в обществените мрежи фотография, на която театралничи в обятията на Илиян. От сторитата и постовете й в обществените мрежи излиза наяве, че дизайнерката, половинката й и синът й от Елин са на отмора в Турция. Тримата явно си прекарват доста добре в един от най-скъпите комплекси в Анталия. А Тотева намерила време даже да снима фотосесия на новите си модели облекла, написа " Телеграф “.

Весела и Топузаков имаха дълга и динамична връзка. Дълго време бяха отпред на класациите за най-готина световна двойка. Зад гърба си двамата имат няколко раздели. Въпреки тежките моменти резервираха брака си дълго и, както самите те признаваха до момента в изявленията, до бракоразвод в никакъв случай не бяха стигали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР