Весела, лъчезарна, винаги ухилена - това беше сладураната Кати преди

...
Весела, лъчезарна, винаги ухилена - това беше сладураната Кати преди
Коментари Харесай

Времето не прощава: Остави своя отпечатък и върху лицето на Кати! (СНИМКИ на певицата от вчера)

Весела, лъчезарна, постоянно ухилена - това беше сладураната Кати преди много години, когато започва в чалгата с песничката си за пеперудката. Знаем и че Катито беше може би най-голямата фаворитка на Жоро Илиев, който е " оправил " доста нейни колежки, включително и Глория. Но към Кати имал усеща, може би, тъй като тя беше някак си чиста и почтена.

Е, това са истории от време оно. Много години минаха от този момент, а Кати от дълго време спря да пее. Ако би трябвало да сме почтени, добре направи, тъй като няма особени гласови данни за певческа кариера.

Тя се занимаваше с търговия, имаше бутик за облекла и като цяло се държи надалеч от общественото пространство. Днес Кати е на 46 години и не можем да отречем, че си е все по този начин хубавичка.

Но и не може да се отхвърли, че времето си върви и не прости никому. Върху лицето на Кати също е оставило своя отпечатък, въпреки и не фрапантно, за благополучие. Ако я виждаме всеки ден, може би даже нямаше да видим това, само че тъй като тя се демонстрира доста рядко, си пролича.

Да, тогавашната певица е много по-зряла, с не по този начин свежи и детски черти, само че това лъчезарно лъчение си го има и това е прелестно. А и си е хубавица, не може да се отхвърли.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР