Версиите около трансфера на Филипе Коутиньо в Барселона от Ливърпул

...
Версиите около трансфера на Филипе Коутиньо в Барселона от Ливърпул
Коментари Харесай

Нова версия: Сделката се пече, хората на Коутиньо са в Барселона

Версиите към прехвърлянето на Филипе Коутиньо в Барселона от Ливърпул не престават да се менят ежечасно в испанските медии. След като вестник "Марка " разгласява информацията, че договорката сред двата клуба се е разпаднала, в този момент каталунското издание "Спорт " излезе с радикално друга версия.

Според него, не просто прехвърлянето върви по проект, а даже представителите на бразилския футболист са пристигнали в Барселона, с цел да завършват последните елементи към съглашението. И то се чака да е реалност в самото начало на януари.

Вестникът твърди, че въпросните представители на южноамериканеца преди този момент са си стиснали с шефовете на мърсисайдци да му бъде закована цена. И "червените " са се съгласили да го сторят, като са поставили сумата от 150 млн. евро като най-малко за разлъка.

Агентите на Коутиньо от дълго време са се споразумели за персоналните условия на играча на "Камп Ноу ". Там той ще получава по 12 млн. евро на сезон, а договорът му ще е до 2024 година Сега остава последният кръг от диалози сред двата клуба, с цел да може да се стигне до трансфер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР