Вероятно замръзналият влак София – Варна е с основен принос

...
Вероятно замръзналият влак София – Варна е с основен принос
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: БДЖ – Добродетел на годината

Вероятно замръзналият трен София – Варна е с главен принос за премията

БДЖ получи почетен приз „ Добродетел на 2021 година ” на проведена публична гала от Национално съдружие на сираците в България (НССБ). Инициативата се организира обичайно всяка година като железопътния транспортьор е награден за следващ път с помощта на трайното взаимно съдействие със сдружението.

Отличията се дават на организации, компании и общественици, които са подкрепили разнообразни обществени начинания на НССБ, в интерес на деца, лишени от родителска грижа и деца в неравностойно обществено състояние.

Почетният приз „ Добродетел на 2021 година ” беше връчен на сдружението „ БДЖ – Пътнически транспорти ” ЕООД от ръководителя на НССБ Слави Михайлов в символ на благодарност за оказаната дейна поддръжка от железопътния транспортьор във връзка самодейностите на сдружението.

С признателност към ръководителя на НССБ за връчения приз БДЖ показва подготвеност да поддържа и бъдещи начинания като приветства всички заинтригувани младежи в неравностойно състояние, които могат да потърсят реализация в един сигурен и правилен шеф в лицето на железопътния транспортьор.

Слави Михайлов благодари на БДЖ за опцията през годините децата да пътуват гратис с трен из страната, което им дава нови персонални страсти и прекарвания.

През 2021 година сдружението още веднъж оказа подпомагане на Националното съдружие на сираците в България, като обезпечи транспорта на деца от разнообразни обществени институции.

БДЖ постоянно е подкрепяло самодейностите за обществена акомодация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни жители на нашето общество, както и правото им на първокласен и заслужен живот.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР