Вероятно всеки, който е видял Блейк Лайвли на модното събитие

...
Вероятно всеки, който е видял Блейк Лайвли на модното събитие
Коментари Харесай

Тайната за перфектната форма на Блейк Лайвли

Вероятно всеки, който е видял Блейк Лайвли на стилното събитие Met Gala за 2022 година, се е запитал по какъв начин съумява да поддържа прелестната си форма.
 Блейк Лайвли, Seconds и филмът, с който актрисата ще направи режисьорския си дебют
Какво ще направи Блейк Лайвли за първи път

Не се и съмняваме, че ще се оправи

Актрисата, която беше съпредседател на събитието дружно със брачна половинка си Райън Рейнолдс, в действителност изглеждаше зашеметяващо в красивата си дизайнерска рокля. И това в действителност не е толкоз необичайно, защото нееднократно е споменавала за старанията, които поставя във връзка с храната.

И в случай че желаеме да бъдем здрави и щастливи, а и да изглеждаме добре - сходно на Лайвли, с чиста съвест може да се доверим на нейния режим.

Закуската е наложителна

Закуската е нещо, което множеството диетолози предлагат. Явно и Лайвли се доверява на тях, тъй като стартира всеки ден си с чаша вода и здравословна закуска. Тя може да включва няколко яйца, приготвени в кокосово масло, към които от време на време може да прибави и малко пресни зеленчуци. А и даже и овесени ядки и плодове без глутен.

Освен че я поддържа сита дълго врене, закуската оказва помощ на Лайвли да балансира равнищата на кръвната си захар, като ѝ дава и нужната сила за старт на деня.

Четири дребни порции дневно

Равномерното постоянно хранене през целия ден може да помогне за ръководство на равнищата на кръвната захар и да поддържаме апетита под надзор, намалявайки риска от преяждане по време на хранене. Затова порциите са дребни, добре уравновесени и одобрявани на постоянно.

Бавни въглехидрати

За разлика от диетите на доста други звезди, тази на Лайвли съдържа въглехидрати. Но " верният " вид въглехидрати, които са главен източник на сила за тялото. Към тях спадат храни като сладки картофи, овесени ядки без глутен и плодове - всички те съдържат високи равнища на фибри, забавящи храносмилането.

Домашно приготвена храна

Въпреки че сигурно има опцията да си го разреши, Лайвли споделя, че няма персонален готвач. Основната част от храната тя подготвя сама. При това се старае ястията постоянно да са висококачествени и пълноценни, без изкуствени оцветители, подсладители или добавки. Лайвли е споделяла, че с Райън Рейнолдс обичат да пазарят на дребни фермерски пазари и като цяло " обръщат доста внимание на нещата, които поставят в телата си ".

Без ограничавания

Дори в края на деня Лайвли си разрешава да се наслаждения на храните, които обича - в това число и тези, съдържащи захар. Неведнъж актрисата е разгласила фотоси в своя в Instagram, в които показва по какъв начин похапва сладки лакомства, напомня.

Любимият ѝ десерт е шоколадовото суфле. Не пропуща и бисквитките - поради които е подготвена да стане и в 4 сутринта, единствено с цел да ги подготви персонално.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР