Вероятно вече сте разбрали, че серия от силни земетресения взеха

...
Вероятно вече сте разбрали, че серия от силни земетресения взеха
Коментари Харесай

Семейство Джаферович след ада в Хърватия: "Добре сме, стискайте палци да няма повече"

Вероятно към този момент сте разбрали, че серия от мощни трусове взеха жертви и предизвикаха съществени опустошения в Хърватия. За момента се оповестява за минимум 7 починали и повече от 25 ранени. 

Бившият футболист на Берое, Ваня Джаферович, и неговото семейство са точно в Хърватия за празниците. Най-силният трус, този от 6,4 по Рихтер, се усеща доста мощно и в Загреб, където е той. В Instagram и той, и брачната половинка му, инфлуенсърката Евгения Джаферович, споделиха фрагменти от ужаса, случил се на балканската страна.

Виж още: Светлана Гущерова проговори за щерка си: Тя е будна, интелигентна, даже към този момент учи британски!

В story Ваня демонстрира следствията в дома на майка му - паднали саксии, предмети, разместени мебели. Джаферович снима и децата си, които разказват случолото се като " смут ". След земетресението той и фамилията му се качват на колата им, с цел да не са в къщата. От последващи story-та се вижда, че и други хървати са създали точно това и улиците на хърватската столица са задръстени. 

В своя Instagram профила Евгения Джаферович написа простичкото: " Добре сме! Стискайте палци да няма повече ". Дъщеря ѝ пък ѝ подарила цветенце, с цел да не я е боязън повече. 

Виж още: Романтична Коледа: Гришо и Лолита посрещнаха празника дружно на първокласна софра

Сега цялото семейство на някогашния футболист, дружно с майка му, пътуват за България. Джаферович споделя, че през цялата нощ трусовете не са спирали. Последните били със мощ 4,7-4,8 по Рихтер. 

Изображение: https://www.instagram.com/vanjadzaferovic/
https://www.instagram.com/gnkdinamo/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР