Вероятно вече броите часовете до края на напрегнатата 2020 година.

...
Вероятно вече броите часовете до края на напрегнатата 2020 година.
Коментари Харесай

Зодии, които ще прекарат ужасно Новогодишната нощ

Вероятно към този момент броите часовете до края на напрегнатата 2020 година. След броени дни ще отбележим настъпването на Нова година. Но съгласно астролозите две  ще прекарат извънредно новогодишната нощ и ще бъдат безпределно разочаровани. Ето кои са те.
Дева
 Зодиите, които не могат да споделят НЕ Зодиите, които не могат да споделят НЕ
Има хора, които просто не умеят да споделят НЕ! Те желаят всички да ги харесват и постоянно са подготвени да създадат всичко, с цел да го реализиран....
Плановете на Девите за тази Нова година са свързани с огромна забава. Те копнеят за веселба в огромна компания. Но не всеки път в живота всичко се случва по този начин, както ние желаеме и тъкмо това ще се случи с Девите тази Нова година.
Факт е, че доста от проектите им се са провалили. В момента те просто нямат концепция по какъв начин ще прекарат празника.
Нова година постоянно е била нещо запаметяващо се за Девите. Новогодишната веселба е това, което те чакат цяла зима. Затова за Девите постоянно е значимо да отпразнуват този празник незабравимо, само че този път ще всичко ще е радикално друго. Следователно в очите на постоянно планиращите Деви, Нова година ще наподобява просто ужасна.
Телец
 Зодиите, които постоянно са подготвени да оказват помощ на останалите Зодиите, които постоянно са подготвени да оказват помощ на останалите
Сигурно имате най-малко един другар, който постоянно е подготвен да помогне на околните си. Дори когато той самия има потребност от помощ, като че ли намира...
Телецът в никакъв случай не се е отнасял към този празник като към нещо особено и в никакъв случай не е имал новогодишно въодушевление. Обикновено представителите на този знак не желаят даже да украсят елхата и дома си.
Но тази година няма да имат въодушевление да опаковат красиво подаръците. За тях ще бъде извънредно мъчно да се преструват, че харесват метода, по който ще посрещнат Нова година.
Ето за какво не е изненадващо, че Телецът даже няма да се опита да направи нещо запаметяващо се за себе си. Единственото нещо, което ще му донесе наслада, е настъпващият уикенд и това, че няма да му се постанова да върви на работа.
Новогодишната нощ ще е последното нещо в съзнанието на Телеца поради, това което ще му се случи в последните дни на 2020 година.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР