Вероятно в ежедневието ви са познати повече тъмните боровинки заради

...
Вероятно в ежедневието ви са познати повече тъмните боровинки заради
Коментари Харесай

Невероятните ползи на този плод ще ви помогнат с пикочните проблеми

Вероятно в всекидневието ви са познати повече тъмните боровинки поради по-сладкия си усет и по-честата си разпространеност. Червените боровинки обаче, носят даже повече изгоди за вашето здраве. Те са извънредно богати на фибри, антиоксиданти, флавоноиди и витамини А,К, Е и С. Те носят изгоди както за храносмилателната ви система, по този начин и за отделителна. Известни са със мощните си антибактериални свойства и антиоксидантния си темперамент.

Те се борят против натрупването на оксидативен стрес в клетките и забавят процесите на стареене. Спомагат естествената пикочна активност, като оказват помощ за прочистването на болестотворните бактерии и успокояват пикочните пътища. Днес се влагат в голям брой медикаменти за лекуване и предварителна защита на сходни признаци.
Най-женският плод и изгодите от него за женското здраве
Всички плодове са потребни за здравето, доставяйки на организма витамини, минерали, фибри и скъпи субстанции, само че има плод, който е изключително...
Прочети повече
4 аргументи да пиете сок от алена боровинка

Ако сте чували за смисъла на плодовете по цветове, то евентуално знаете, че алените дават отговор за сърдечната система. Боровинките понижават неприятния холестерол и възстановяват кръвното налягане. Тези плодове се грижат за поддържането на естествени равнища на кръвна захар и са асистент в битката против диабета, успокояват стомашни неразположения, бъбречни болести и сърдечни проблеми.

Неутрализирайте мазната храна с алена боровинка

Антибактериалните им свойства се употребяват за потискането на бактериите и против основаването на колонии. Това може да помогне при предварителната защита от зъбен кариес, респираторни болести и даже остеопороза.

 
Медът може да е още по-полезен, единствено прибавете това
Медът е чудесна добавка за чайове и домашни сладки, а също така има разнородни здравословни изгоди. Той е богат на антиоксиданти, под...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР