Вероятно сте попадали на мъже, които отказват да сложат презерватив

...
Вероятно сте попадали на мъже, които отказват да сложат презерватив
Коментари Харесай

Пречи ли презервативът на ерекцията?

Вероятно сте попадали на мъже, които отхвърлят да сложат презерватив с оправданието, че той ще попречи на ерекцията им.

В правото си сте да се съмнявате в думите им, само че имайте поради, че кондомите в действителност може да се отразят на осъществяването им.

Скорошно проучване твърди, че презервативите в действителност могат да убият ерекцията на мъжа, написа tialoto.bg. 37% от мъжете, взели участие в изследването, са споделили, че са имали проблем с ерекцията при приложимост на защитното латексово средство.

Защо се случва по този начин?

Според запитаните и някои сексолози презервативите забавят еякулацията и понижават чувствителността. Те може и да притиснат някои нервни окончания, в случай че са в неправилния размер.

Избирайте усърдно размера презерватив и тествайте, в случай че би трябвало, до момента в който не намерите точния.

Какво да извършите?

Помолете половинката ви да подтиква пениса ви и с презерватив – с ръка, уста и т. н. – с цел да свикнете с него. Избирайте най-тънкия вид, с цел да минимализирате бариерата и притъпяването на чувството. Може да заложите и на специфичен лубрикант преди да поставите кондома.

Стрес и меланхолия

Това са още два фактора, които може да попречат на ерекцията ви, тъй че би било най-хубаво, в случай че по време на секс сте фокусирани само и единствено върху вашето и удоволствието на партньорката ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР