Вероятно сте чували за Джорджано – интернет сензацията, която показа,

...
Вероятно сте чували за Джорджано – интернет сензацията, която показа,
Коментари Харесай

5 неща, които не знаеш за Джорджано

Вероятно сте чували за Джорджано – интернет сензацията, която сподели, че запушеният нос, неуместните текстове и неналичието на музикален гений не са спънка да станеш известен в българския шоубизнес. Ето 5 незнайни обстоятелството за новата поп икона:

Малко автобиография

Истинското име на youtube явлението е Мирослав Стоянов. На 29 години е, живее в Стара Загора и може да звучи необикновено, само че няма музикално обучение. Завършил е професионална гимназия по облекло и туризъм с профил „ Готварство “. Не знаем какъв брой е добър с черпака в ръка, само че несъмнено напипа вярната рецепта за основаване на шлагери.

Прощъпулникът

През 2010 година Джорджи пуска дебютното си парче в нета „ Но за какво по този начин “, отдадено на огромна негова обич. Песента не среща огромен отзив, до момента в който Джорджано не я праща на музикален продуцент, който от своя страна стартира да я пуска по форумите. Първата ария я направил на подбив, само че пък му харесало.

Международно самопризнание

Няма какво да се лъжем, геният на Джорджи е прекомерно огромен за родните ширини. Затова парчето му с фолк певицата Кристиана „ Цяла нощ “ разумно бе видяно и от интернационално приети звезди – рапърът Tyga го показа в персоналната си фейсбук страница и написа, че Джорджано е необикновен и желае да пристигна в България и да се запознае с него.

Вече се вършат и кавъри на Джорджано

Творчеството на хитмейкъра със запушени синуси може и да не е от най-обемните, само че пък предизвика и въодушевява – бургаският музикант Данте Кишишев (син на някогашния футболист Радостин Кишишев), е направил метъл версия на най-популярното джорджаново парче – „ Отиваме на ваучър “. Да се надяваме, че един ден „ Металика “ ще аранжират по по роднински друга негова ария – „ Къси гащи “.

Астрален близнак е с Бойко Борисов

Джорджано е роден на 13 юни – рождената дата и на Бойко Борисов. Дзън-дзън! Но съвпаденията не стопират дотук – на 13юни е изплакал и сръбският артист Гойко Митич! Явно родените на тази дата са орисани да са харизматични и с войска от почитатели!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР