Вероятно ще имате много приятелства през живота си, но една

...
Вероятно ще имате много приятелства през живота си, но една
Коментари Харесай

7 знака, че сте намерили приятелка за цял живот

Вероятно ще имате доста другарства през живота си, само че една единствена другарка за цялостен живот.Има такива, които идват и си отиват, само че същинските другари си коства да ги държим, защото качеството на другарството коства доста повече от броя на приятелите, които имаме.

 infomax-logo-50-15-HW

Никой не би могъл да има благополучен живот, без да има другари до себе си. Някои са краткотрайни, с други ставаме неразделни, с трети пък последователно се раздалечаваме. Но постоянно има един по-специален човек, който ни е толкоз непосредствен, като че ли е част от фамилията ни, без да имаме роднинска връзка. Това е най-хубавата ни другарка, при която автоматизирано отиваме, когато желаеме да ѝ споделим огромна вест или значима загадка. Която незабавно изкача в съзнанието ни, когато вършим проекти за уикенда или пък планираме значимо събитие.

7 знака, че сте намерили другарка за цялостен живот

1.Имате неизказано схващане

 другарка 7 знака, че сте намерили другарка за цялостен живот фотография: pinterest

Знаеш ли по какъв начин с някои другари чувстваш, че би трябвало да се обясниш? Постоянно?

Е, в случай че най-сетне сте намерили другар, който ви „ схваща “, ще забележите, че целият този „ спомагателен подтекст “, който нормално би трябвало да предоставите, към този момент не е нужен.Вашата другарка, без значение от какъв брой време се познавате, просто наподобява схваща.

Те даже могат да довършат изреченията ви, карайки ви да се почувствате сюрпризирани по какъв начин наподобява, че четат мислите ви.

Мисля, че това демонстрира, че сте на същата дължина на вълната и равнище на зрялост. Така или другояче, ужасно е възприятието най-сетне да се почувстваш свестен.

2.Те също си споделят тайните, които са дали обещание да запазят за себе си

 другарка 7 знака, че сте намерили другарка за цялостен живот фотография: pinterest

Може да не желаете да го признаете, само че евентуално сте споделили на най-хубавата си другарка нещо, за което сте се заклели, че ще остане мистерия. В множеството случаи нямаме неприятни планове, когато вършим сходни дейности – постоянно желаеме да помогнем на някого, само че не знаем по какъв начин и молим някой различен за съвет. Ако знаете, че това ще бъде загадка, непокътната за вашия другар и че тя ще се опита да помогне с каквото можем, това значи, че се доверявате на верните ръце.

3.Ти си постоянен посетител на нейните фамилни събирания

 другарка 7 знака, че сте намерили другарка за цялостен живот фотография: pinterest

Рождени дни, кръщенета, новогодишни и други празници, фамилни занимания – това са събития, на които каним най-близките до нас. Ако вашата другарка се грижи името ви постоянно да е на почетния лист и да се чувствате като нейното семейство като вкъщи си, това демонстрира, че означавате доста за нея.

4.Вашият другар знае за най-трудните ви моменти

Всички желаеме животът да се състои единствено от победи и дни, изпълнени с позитивизъм, само че за жалост това не е по този начин. Точно по този начин, най-трудните тествания са тези, които образуват характера ни и ни вършат по-силни, тъй че можем да сме признателни и за тях. Това не значи, че ще ги поверим на всички. Ако това е вашата другарка, на която сте разказали най-тъжните моменти от предишното си, това значи, че я цените и й вярвате.

5.Те нямат проблем да се подлагат на критика един различен

Разбира се, всеки избира да чува похвали за своя сметка. Качеството на положителната другарка обаче е, че са способни да те слагат пред истината, даже когато тя не е най-розовата. Това е единственият метод да се подобриш, да научиш нещо ново или даже искреността му да избави от позор. Ако забележите, че вие ​​и вашата другарка нямате проблем да се критикувате взаимно (което, несъмнено, идва от любов), това несъмнено е добър знак.

6.Дори когато не са дружно, те се застъпват една за друга

 другарка 7 знака, че сте намерили другарка за цялостен живот фотография: pinterest

Всички сме били в обстановка, в която сме чували не изключително хубаво мнение за някой от нашите другари. Ако не се притеснявате вашата другарка да се „ забърка “ в компанията, която не ви харесва най-вече, а вместо това знаете, че тя нахално ще се застъпи за вас, а вие също сте подготвени да извършите същото за нея, това значи че другарството ви е крепко.

7.Тя е първият човек, към който се обръщате след раздялата с колегата си

Сърдечната болежка сигурно е една от най-лошите, с които се сблъскваме в живота. Когато той играе, желаеме с нас единствено най-близките, тъй като единствено те знаят какво тъкмо да кажат и по какъв начин да ни успокоят. Те също знаят по какъв начин е протекла връзката и елементарно им споделяме за какво е завършила. Ако тя е първата ви другарка, на която се обаждате, когато имате любовни проблеми, това значи, че връзката сред вас е мощна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР