Вероятно ще бъдат изразявани различни мнения, ще има повече напрежение,

...
Вероятно ще бъдат изразявани различни мнения, ще има повече напрежение,
Коментари Харесай

Седмицата Ще Е Слънчева, Но Коварна! Тези Зодии Ще Ронят Горчиви Сълзи, Алена Ни Спасява!

Вероятно ще бъдат изразявани разнообразни отзиви, ще има повече напрежение, даже и замяна на реплики. И въпреки всичко, в случай че в тези обстановки съумеете да запазите хладнокръвие и да изясните противоречивите въпроси, може да спечелите повече, в сравнение с в случай че непременно се опитваде да потвърждавате, че сте прави.

Близнаци
Най-големи триумфи ще реализират тези от вас, които са се посветили на някаква своя пристрастеност и работят интензивно за съответни резултати. Тази пристрастеност ще бъде друга за всеки – може да е бизнес, креативен план, занимание или гонене на някакво съкровено предпочитание. Няма значение какво тъкмо е, значимо е да го желаете мощно и да изпитвате наслаждение, когато работите по него.

Рак
Вниманието ви ще е ориентирано към персоналните и фамилните взаимоотношения. Първите два-три дни на интервала ще бъдат хармонични, въпреки че не е изключено да приемете по-навътре думите на близките и да се засягате елементарно. И въпреки всичко, в случай че сте по-спокойни и не задълбавате ненужно, прекарванията ви ще бъдат приятни – най-много в областта на любовта и връзките.

Лъв
Събитията ще насочат вниманието ви към това какви цели да преследвате с възторг и по какъв метод да налагате волята си. Тъй като желанията ви ще бъдат мощни и ще управляват дейностите ви, има възможност да решите, че задачата изцяло оправдава средствата и че хората към вас са длъжни да играят по вашите правила. Така че не се учудвайте, че срещата опозиция.

Дева
Първата половина на интервала ще бъде доста сполучлива за вас, изключително що се отнася до работата и парите. Ще сте доста работливи и ще довеждате започнатото до дъно. Дори да срещнете някакви пречки, елементарно ще ги преодолявате с малко по-голямо самообладание и с неизменност. Може да получите опция за материално облагодетелстване.

Везни
Идните дни ще бъдат изключително динамични за вас. Най-добрият метод да се възползвате от удобните въздействия през интервала е да насочите силата си в нещо, които ви въодушевява и ентусиазира. Ако това е напълно ново начинание, още по-добре – слушайте вътрешните си чувства и действайте самоуверено.

Скорпион
Потребно е да бъдете по-внимателни, когато изразявате страстите си, най-много гнева и раздразнението си – изключително в случай че някой към вас ви напряга или ядосва, а до момента сте се сдържали и не сте казвали нищо. Търпението несъмнено няма да бъде мощната ви страна, тъй че има огромна възможност всичко прикрито и спотаено във вас да излезе нескрито. Така че бъдете деликатни.

Стрелец
Да сте въодушевени и авантюристичен настроени, е типично за вас, само че в този момент тези ваши склонности ще се демонстрират изключително мощно. Наумите ли си нещо, ще сте като буря. Може да употребявате това въздействие, с цел да постигнете прогрес по някакъв план, да учите, да придобиете нещо или да се впуснете в ново начинание.

Козирог
Периодът ще бъде забавен за вас, а събитията ще са много шарени. От една страна, напрегнати обстановки ще има и вероятността да се конфронтирате с някого е огромна. Възможно е да си изнервите до прекаленост. От друга страна обаче, пред вас ще се разкрият нови благоприятни условия за развиване, за професионална реализация.

Водолей
Ще ви притеглят новото и незнайното. Каквото и да сте правили през миналите седмици, в този момент ще желаете да го подобрите, да го разширите или да го развиете, а в случай че става въпрос за неподходяща обстановка, ще се мъчите да намерите излаз. Ще проявявате много огромна податливост да рискувате, макар че множеството от вас са задоволително рационални.

Риби
Темите за работата и здравето ще са изключително настоящи за вас. Събитията ще зависят от напъните, които ще положите, тъй че не мързелувайте и поработете над това, към което се стремите. Планетите ви дават късмет да се деянията като по-решителни от нормално и да плувате в непознати води, тъй че може би е добре да послушате интуицията си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР