Вероятно с ротацията Борисов ще иска да придобие повече политическо

...
Вероятно с ротацията Борисов ще иска да придобие повече политическо
Коментари Харесай

Първан Симеонов: С ротацията Борисов иска да придобие повече политическо влияние

Вероятно с ротацията Борисов ще желае да придобие повече политическо въздействие. В идващите дни ще се договарят по идващите точки. Нищо не е контрактувано до момента в който всичко не е контрактувано. Това съобщи политологът Първан Симеонов пред БНР.

Според него Бойко Борисов е направил хиперход. По думите му осъществяване на ротацията и кабинет с мандата на ГЕРБ наподобяват като избавителен акт . Ако той не направи държавно управление и се отиде на избори, отива със самочувствието на човек, сложил съперниците си в безсмислена поза, посочи Симеонов.

Политологът отбелязва, че нищо непредвидено не се случва. Той акцентира, че от месеци се приказва за това, че Борисов ще желае повече министри при ротацията. Според него в случай че ГЕРБ и ПП-ДБ се схванат може да изкарат и цялостен мандат .

По думите му при връчването на мандата е показателно за желанието им да има държавно управление. Първан Симеонов съобщи, че с  ГЕРБ са сложили ПП-ДБ в унизително състояние. Той акцентира, че единствено час по-късно  да се намеси и да реши рецесията.
 Първан Симеонов: Не е несъмнено, че ще има кабинет
Първан Симеонов: Не е несъмнено, че ще има кабинет

България не може да има ръководство без ДПС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР