Вероятно Русия намалява настъпателните операции в други райони в Донецка

...
Вероятно Русия намалява настъпателните операции в други райони в Донецка
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия пренасочва сили към Бахмут

Вероятно Русия понижава настъпателните интервенции в други региони в Донецка област, с цел да пренасочи силите си към Бахмут, допуска военното разузнаване на Обединеното кралство, представено от Руската работа на Би Би Си.

В Бахмут силите на съветското министерство на защитата и частната наемническа формация " Вагнер "  продължават постепенно да се придвижват напред, съгласно ежедневна сводка на английското разузнаване.

И за двете страни размера на войсковите групировки към Бахмут се трансформира в сериозен въпрос, споделят създателите на отчета. Украйна желае да освободи сили за идната атака, до момента в който Русия евентуално се стреми да възвърне оперативния запас.

Руските сили ускоряват потреблението на тежка артилерия и въздушни удари в района на Бахмут, сподели във вторник командирът на сухопътните сили на Украйна военачалник Александър Сирски в изказване, представен от Ройтерс.

Той добави, че Русия остава ангажирана с завладяването на Бахмут " непременно ", само че понася обилни загуби в борбата за града.

Ройтерс не може да удостовери обстановката на бойното поле. Русия твърди, че украинските сили също са претърпели тежки загуби в Бахмут.

Украйна ще започне офанзивата против съветската войска на 30 април. Американското списание Newsweek публикува обзор на нови секретни документи от всеобщо приключване на информация от Пентагона.

Те разкриват съответната дата, на която е било планувано украинско контранастъпление. Журналистите от Newsweek обявиха, че са прегледали повече от 40 документа, съдържащи разследваща информация, 20 от които се разгласяват за първи път.
ТЕМА преди 2 дни 1475 преди 3 дни 1863 преди 3 дни 5816
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР