Вероятно няма родител, който да не се е чувствал ядосан

...
Вероятно няма родител, който да не се е чувствал ядосан
Коментари Харесай

Свободата да твориш с Escreo

Вероятно няма родител, който да не се е чувствал сърдит или беззащитен пред типа на надрасканите от невръстния му правоприемник стени. В подобен миг нормално следва цялостна възбрана за практикуване на екпериментаторските художествени изяви. А децата недоумяват – те въобще не са имали желание да унищожават стените у дома, единствено са последвали естествената си потребност от себеизразяване.  

Върнете се в този момент обратно във времето и си спомнете какъв брой свободни и щастливи сте се чувствали вие като деца, до момента в който сте шарили стените вкъщи. Извикайте това първично чувство за независимост и опция за изява. „ Всяко дете се ражда създател – казва Пикасо. – Проблемът е да се резервира подобен като порасне. “

Има елементарен метод да опазите и стените, и креативния талант на детето си по едно и също време. Да, към този момент напълно умерено вие и малчуганът ви ще пишете и рисувате по стената. Чрез боите Escreo, които можете да нанесете в детската стая, в кухнята или в офиса – където си пожелаете.

Особено подобаващи са за потребление в учебното заведение или детската градина, където на едно място са събрани голям брой искащи да се изявяват в региона на науката и изкуствата.

Също толкоз използвани са в офиса – даже когато е дребен. Стените му дават безкрайни благоприятни условия да разпростирате и развивате концепциите си, без да ги слагате в рамка.
Напротив Escreo ви предизвика да мислите отвън рамката.

Можете да се ограничите с слагането на бяла дъска, само че може и да разгърнете мислите и пространството си и посредством боите Escreo да превърнете всяка мечтана от вас повърхнина в място за писане, изобразяване и шерване на хрумвания.
Докато бялата дъска заема несъмнено място в конферентната зала да вземем за пример, с боите Escreo можете да превърнете всяка повърхнина (даже тавана и носещите греди) в покана за креативност и шерване на хрумвания.

Чрез Escreo можете да създадете интерактивно място и в офиса. Всеки свободно може да пресъздава своите хрумвания върху стената, употребявайки въображението си без ограничавания.  
По този метод най-малкото ще превърнете постоянно безличното офис пространство в собствен персонален генератор на хрумвания, в място със личен, самостоятелен отпечатък и визия.

Така се подтиква изобретателността, усъвършенства се взаимната работа и се усъвършенства пространството.

Всичко става доста елементарно – нанасяте боята върху определената от вас повърхнина, поставяте дизайнерската рамка за означение, след което изцяло умерено можете да пишете и рисувате по нея, тъй като имате опция незабавно по-късно да я почистите и да започнете отначало.

Цветът е извънредно значим дизайнерски инструмент. Възможностите за цветове, рамка и дизайн на Escreo са съвсем неограничени. Каталогът на Escreo предлага над 5000 цветове и нюанси. Това може да ви накара да се развихрите, само че и да ви обърка в разнообразие. Затова нашият екип е създал логика на психиката на цветовете и може да ви помогне да постигнете благозвучие сред заложените цели и методите за постигането им.

Като цяло цветовете от студената гама имат успокоителен резултат, настройват умозрително и внушават чувство за сигурност и успокоение.
Топлите и ярките цветове на собствен ред „ енергизират “ пространството, внушават чувство за светлина, топлота и уют.
Лилавото пък се употребява доста в графичния и интериорния дизайн, с цел да внесе подстрекателство за тайнственост и магия. Почти 75 на 100 от дребните деца избират лилаво пред всички други цветове, по тази причина постоянно се употребява за насърчаването на интензивността им.  

В комплекта с боите Escreo ще намерите и нужните за креативната ви изява маркери, гъба за разчистване, спрей за всекидневно разчистване, подложка за аксесоари и стикер за обозначаване на Escreo повърхността.
За да е бързо, елементарно и прелестно.

За още свежи и хрумвания и оферти посетете www.escreo.com.

Снимки: Escreo 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР