Вероятно има дузина причини, поради които Рейнджърс се повтори във

...
Вероятно има дузина причини, поради които Рейнджърс се повтори във
Коментари Харесай

Игор Шестеркин трябва да се издигне над сривовете на Рейнджърс пред себе си

Вероятно има дузина аргументи, заради които Рейнджърс се повтори във вторник при провалянето си с празна врата със 7-3 в Гардън от Мейпъл Лийфс две вечери след тима наподобява беше оставил неприятните привички зад тила си в успеха над кралете.

Но един от тях беше неспособността на Игор Шестеркин да издигне тима си над неангажираното мочурище, което Сините фланелки сътвориха за себе си още от хопа. Ако вратарят не беше главният провинен – а той не беше – тогава и той не беше решението.

Наистина, Рейнджърс изгубиха три следващи попадения с Шестеркин в мрежата, в които пазачът на мрежата съобщи 15 гола с % спасявания от 0,839 и 5,08 гола против приблизително посредством удари 6-2 и 4-0 надлежно в Отава и Вашингтон, преди този.

В нощи като тези признателността би трябвало да пораства — в случай че това въобще е допустимо — за метода, по който Хенрик Лундквист правеше това рутинно, нощ след нощ, в продължение на дузина години. Точно в нощи като тези разбирате, че вратарите на франчайз не раста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР