Вероятната причини за пожара в училище в Кърджали в петък,

...
Вероятната причини за пожара в училище в Кърджали в петък,
Коментари Харесай

Пожарът в училище в Кърджали е тръгнал от късо съединение или цигара

Вероятната аргументи за пожара в учебно заведение в Кърджали в петък, тръгнал от партерен етаж на неизползваемо стълбище, е късо съединяване или цигара.

При случая в ПГ „ Васил Левски” едно дете пострада, а две преподавателки бяха обгазени. В опит да избави възпитаник от рухване пожарникар също бе ранен.

Пожарникарят Ризван Кьоров идва в учебното заведение по сигнал дружно с още 14 свои сътрудници. Въпреки че огънят не се вижда, ситуацията е комплицирана. Цялото учебно заведение е обхванато от пушек, а на втория етаж има хора – 4 деца и 2 учителки, които не са съумели да се изтеглят в точния момент.

Започва избавителна интервенция, при която едното дете изпада в рискова обстановка. Препъва се и пада. Кьоров съумява да го хване, само че е ранен в глават. Дори не усетил, сътрудници му споделили, че кърви.

За 15 години работа в пожарната Ризван Кьоров е рискувал не един път живота си, по тази причина раната на главата, която получава при избавителната интервенция не го тормози. И не мисли, че е воин.

А управлението на учебното заведение получи хвалба от пожарникарите за бързата евакуациия на 60 деца и 15 учители.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР