Вероятната причина за пожара е експлозия на газова бутилкаНай-малко седем

...
Вероятната причина за пожара е експлозия на газова бутилкаНай-малко седем
Коментари Харесай

Седем души са ранени при пожар в туристически лагер в Германия

Вероятната причина за пожара е детонация на газова бутилка

Най-малко седем души бяха ранени при пожар, който избухна в неделя вечерта в палатков лагер, ситуиран в окръг Валезау в немската провинция Бавария, заяви в. "Билд " в неделя, предава.

Запалила една от караваните, в която живеело тричленно семейство (съпруг, брачна половинка и дете).

Вероятната причина за пожара е детонация на газова бутилка. Свидетелят, съгласно вестника, чул детонацията и освободил хората от горящото возило. Мъжът е получил тежки изгаряния и е откаран в болница. 38-годишната му брачна половинка също е настанена в болница със мощно поемане на пушек. Други петима почиващи са страдали от леко отравяне с въглероден окис. На място им е оказана здравна помощ. След надлежно предизвестие лагеристите съумяха да изоставен лагера.

В същото време се показва, че са изгорели 10 каравани. Между 15 и 17 обекта са унищожени или развалени. Сиянието на пламъка се виждаше отдалеко. На място са пристигнали голям брой незабавни служби (около 200 души). Участват и два хеликоптера, които издирваха летовници, укриващи се в гората от пожара. Ситуацията се усложни от обстоятелството, че по време на гасенето на пожара на разнообразни места се появиха детонации. На място, съгласно Bild, ще бъде осъществена съдебно-медицинска експертиза.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР