Вероятна причина за смъртта на 32-годишния Борислав Боянов от Батановци

...
Вероятна причина за смъртта на 32-годишния Борислав Боянов от Батановци
Коментари Харесай

Откриха тялото на изчезналия Борислав Боянов от Батановци, прокуратурата води разследване

Вероятна причина за гибелта на 32-годишния Борислав Боянов от Батановци е удавяне, случило се към преди два дни
Изчезналият предишния петък Борислав Боянов от Батановци, който през вчерашния ден беше разгласен за общонационално търсене, е открит мъртъв. 32-годишният мъж последно е бил видян на спирка в Батановци, а в събота към този момент беше изключен и телефонът му.

Под надзора на Окръжна прокуратура – Перник се води досъдебно произвеждане, формирано по член 115 от Наказателен кодекс - за съзнателно ликвидиране. Целта е да се изяснят аргументите за гибелта на младия мъж. Сигнал за изгубването му е бил подаден от негови близки на 10.04.2023 година За финален път мъжът е бил видян на 08.04.2023 година пред питейно заведение в гр. Батановци във очевидно нетрезво положение. По данни на околните той е страдал от психологично заболяване.

По случая е почнало неотложно търсене от органите на полицията. Около 10,30 ч. през днешния ден, 11.04.2023 година, в коритото на р. Струма, в региона на гр. Батановци, е било видяно безжизнено тяло на мъж. Впоследствие локални поданици са го разпознали като търсеното лице.

По данни от първичния оглед на натрупа се касае за удавяне с отминалост от към два дни, като не са установени забележими следи от принуждение.

Трупът е предаден в отделението по правосъдна медицина на болница в гр. Перник за осъществяване на оглед и аутопсия. Предстои осъществяване на съдебномедицинска експертиза за определяне на точната причина за настъпване на гибелта.

Към момента се правят оглед на местопроизшествието и разпити на очевидци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР