Верни на работещата стратегия за купон, от заведението отново събират

...
Верни на работещата стратегия за купон, от заведението отново събират
Коментари Харесай

Легендарната механа „Кралско село“ се завръща на мястото на бившата „Фиеста“

Верни на работещата тактика за ваучър, от заведението още веднъж събират групата. Бендът от 10 музиканти бе гвоздят на всяко прати

Едно от паметните нощни заведение в Бургас – кръчма „ Кралско село “, още веднъж ще отвори порти и то не къде да е, а на мястото на емблематичния ресторант „ Фиеста “, научи Флагман.бг от собствен източник.

Кутова механа в продължение на 7 години бе едно от най-посещаваните места в Бургас. Източникът ни удостовери, че през новия летен сезон плажът пред заведението също ще бъде стопанисван от съдържателите на „ Кралско село “, само че там концепцията ще бъде напълно друга. Локацията ще бъде разработвана с дневни празненства и посетител DJ-и.

„ Предстои ни първо ремонт, само че до два месеца „ Кралско село “ ще отворим. Старите ни клиенти ни търсят и питат по кое време ще разнообразим нощния живот в морския град. Е, към този момент имаме отговор. Това ще се случи в първите месеци на новата 2024 година “, оповестиха от мениджърския екип.

Припомняме, че веселбата в „ Кралско село ” постоянно е била обезпечена. Групата от 10 музиканти бе представление, на което човек можете да се наслаждения само в това заведение. Певицата Есмералда, бандата с общо четирима реализатори, китари, барабани, перкусии, клавир и ТРЪБАЧ /невиждано представление в рамките на морския град/. Всичко това гарантираше забавата до сутринта.

Верни на тази работеща тактика за ваучър, от „ Кралско село “ още веднъж събират групата, която ще свири всяка нощ, а в избрани дни от седмицата за положителното въодушевление на клиентите ще способстват и обичаните поп-фолк звезди. „ Участията на известни родни артисти постоянно са били измежду най-посещаваните, тъй че ще продължим и тази традиция “, прецизират още от механата.
 Много мемоари са основани в кръчма " Кралско село ". От заведението напомнят, че през цялата история на обекта, нито един път не е било позволено редът да бъде нарушен. " Виждате от фотосите, че клиентите ни са главно дами. Ние постоянно сме се грижели всички клиенти да прекарат вечерта умерено ", разясняват от екипа на механата
На новата си локация на Северния плаж „ Кралско село “ още веднъж ще извърши обичаната на своите клиенти идея. „ През студените месеци заведението ще е с потенциал към двеста места, а когато отворим лятната градина ще можем да настаним и до четиристотин души “, разясняват отще от механата.

Предишната локация на заведението в Морската градина бе превърнато в образователно пространство. Базата, благосъстоятелност на Община Бургас, бе открит бургаски филиал на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. В реконструираната постройка ще се организират освен лекции, само че ще има и богата културна стратегия.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР