Верижен сблъсък между ТИР и три леки автомобила блокира магистрала

...
Верижен сблъсък между ТИР и три леки автомобила блокира магистрала
Коментари Харесай

Сблъсък между ТИР и 3 коли блокира Тракия при входа на София

Верижен конфликт сред ТИР и три леки автомобила блокира автомагистрала " Тракия " при входа на София, оповестиха за Dir.bg от Министерство на вътрешните работи.

Сигналът за злополуката, която е станала на втория километър, е подаден малко преди 9.30 часа. Изпратени са коли за спешна помощ и полицейски патрули. Към момента няма данни за починали и тежко потърпевши . Екип на пожарната също е на място и оказва помощ за извеждането на хората от транспортните средства.

Очевидци обаче разгласиха клипове от мястото на случая в обществените мрежи. От фрагментите се вижда, че единият от колите безусловно е смачкан.

Движението не е спряно, само че е извънредно затруднено и се реализира единствено в скоростната лента. В региона към този момент се е образувало голямо запушване.

В същото време, само че на 53-ия километър от автомагистралата, ТИР е блъснал служащ, който е правил ремонтни действия в спешната лента. 48-годишният мъж е умрял на място. Сигналът е подаден на тел. 112 в 9.36 часа. На място се прави оглед.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР